Moa Josefin Toresson

Dance with me all through the night!
Hejsan!
Idag är det en otroligt segdag. Jag åker till stan halv 2 med Annelie och Eve. Sen ska vi väl hem till lägenheten och städa och fixa för ikväll. Dock så har jag mycket att göra innan jag kan åka och halv ett ska jag till Dorina och kolla hästarna. Tror Eve skulle komma ner då också och kolla på Loben.
Men ni får ha en toppen halloween så uppdaterar jag på söndag eller måndag.
Jag är taggad till tusen!
puss på er!

loben
Hejsvejs.
Idag har jag varit hos Tibbe heela dagen, gick dit vid nio, och kom hem runt halv tio. Lobar kom vid 10-tiden och han var lika snygg som jag minns honom. Lugnt som en filbunke är han också, då han inte tror att han är hingst iaf ;) Hoho! Har varit ute nästan hela dagen så jag är rätt frusen. Men en toppendag har det varit! Verkligen :)
Imorn ska jag till stan och umgås med folk. Längtar, fyfan va gött det ska bli!
Vi försökte maila bilder till mig men det gick inge bra. Men ni får se bilderna jag tog på hästarna sen nångång. Riktigt fina bilder blev det faktiskt :)

Som vanligt så blev det inget film-tittande med Johannes ikväll, fan! Men vi får umgås imorn ist (Y)

För när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont
En sak som jag tycker är väldigt underligt, när andra visar sig svaga och rädda. Då blir jag plötsligt stark och modig. Jag förstår inte riktigt varför, men jag antar att det är en del av människans naturliga reaktion. Eller?
Nej nu ska jag sluta prata massa strunt för jag är sjukt trött och vet ju knappt va sjutton jag skriver. haha

Nu ska jag sova, hoppas på bra sömn och att jag vaknar pigg och på hugget imorgon! :)
Sussa gött♥