Moa Josefin Toresson

Rising girl
Måste säga att bättre klass kunde jag faktiskt inte få! Har haft det sjukligt roligt i fjällen med brudarna. Väldigt svettigt också men de var de värt!
Nu sitter jag hos Philip och gör absolut så lite jag bara kan. Vill inte röra mig ur fläcken på hela kvällen. Eller jo till sängen för där jag ska kolla på Eclips - UNDERBART.
Imorgon blir det skola och på Torsdagkväll börjar jag jobba på travet igen. :)

Ibland är det kämpigt, men ack så lycklig jag blivit!
puss på er / m

When I'm Gone
Söndag - slappdag. Natten bestog mest av sjukt hemska mardrömmar.. Vaknade rätt sen idag, eftersom jag inte sov så bra inatt. Nu har jag precis kollat klar på vinnare & förlorare och käkat frulle. Ska snart duscha och packa ihop mina grejer för jag åker tbx till stan ikväll och imorgon åker jag och min klass upp till fjällen och övernattar där en natt. :p

Nej nu ska jag kolla lite på fångarna på fortet. puss /m
Without you, everything seems strange
Idag startade jag dagen med att kolla på fångarna på fortet och käkade frulle, efter det klädde jag på mig och stack ner till hästarna. Jag skrittade igång Tibbe idag eftersom han inte har gått på typ 3 veckor pga av en liten skada. (ingenting allvarligt) Han var sjukt pigg och ville bara trava hela tiden. Loben kunde jag inte rida idag då han hade trampat av sig en sko. :p
Efter det träffade jag Johannes en sväng och sen stak jag hem och nu sitter ja här :) ikväll ska jag träna och sen ska jag nog ringa Johannes och fråga om han vill leka med mig.

- Jag är less på att alla berättar vad jag borde göra, jag följer bara mitt hjärta. Ok?