Moa Josefin Toresson

You spin my head right round, right round
Tjenis!
Denna dagen har varit riktigt seg, har jobbat sen 8 imorse med Eve så i mars blir de iaf klirr i kassan, det gillar vi! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag  packa mig iväg härifrån för att starta en ny skolvecka imorgon. Jobbigt men så är de ibland. Måste verkligen plugga järnet nu!
Aja, nu har jag inte tid att skriva mera, skriver ngt i veckan!
pöss /m
Känslorna skiter i vad hjärnan har bestämt
En sak jag har upptäckt under mina sjutton år här på jorden är att man inte kan bestäma över känslor. Är inte det rätt konstigt? Man kan bestämma över allt annat om sin kropp, men inte hjärtat och vad det känner och inte känner. Jag har försökt att framkalla kärlek, och hålla tillbaka kärlek. Men vet ni? De första funkar inte bättre än de andra. Man har inte ett piss att säga till om. Ibland hatar jag det, nu vet jag inte. Jag hade bestämt mig för en sak, men mitt hjärta ville tydligen annat.
Men jag antar att det bara är att hänga med i svängarna och hålla tummarna för att hjärtat valt rätt.
Som min pappa brukar säga, "Små beslut ska man fatta med hjärnan. Men de stora och betydelsefulla besluten ska man överlämna till hjärtat" Det är jävligt sant.
Lördag är guld
Nu har jag duscat och fixat lite så nu har jag förmodligen tid att blogga. Lovar att P ringer mitt i allt och ba, "nu är vi i Mattmar" så typiskt.
Iaf, min dag började med att jag vaknade av mamma och pappas väckarklocka, den började helt plötsligt skrika om att damerna i curling hade tagit guld. Eller, radion började gorma om de. Ah, ni fattar. Jag käkade frulle och kollade ett tag på ondskan och sen stack jag iväg. Vi började med att fika och kolla på bilderna jag tagit medans jag praktiserade på travet. Sen stack vi ut till hästarna, då kom jag på att jag glömt min hjälm hemma. Så då var det bara att fixa hästarna och rida hem hit och hämta den. Självklart så red inte jag, utan jag traskade på med Loben berdvid mig. Som förresten har blivit en helt annan häst, så sjukt underbar!
Sen red jag Loben ett tag. Åh herregd vad frustrerad han blir när man börjar jobba med honom. Han vet inte vart han ska ta vägen riktigt, haha. Sen bytte jag och Melanie häst så jag red Tibbe. Vi galopperade mycket och jag är säker på att Tibbe njöt lika mycket av de som jag gjorde. Sen red vi tillbaka till planen, då fick Melanies vän joanna rida Tibbe och jag sadlade av Loben och bytte tränset mot en grimma. Sen jobbade jag med honom ett bra tag, på att komma på komando, longerade en del och massa massa annat. Det var sjukt roligt och han och jag börjar faktiskt komma varandra riktigt nära nu känns de som. Han tyr sig liksom till mig på ngt sätt, de känns så iaf. Men ingen går upp emot min gamla Tibbe. Känner mig nästan otrogen mot honom nu, haha!

Nu har jag precis duschat och fixat lite så nu väntar jag bara på P. skriver mer sen eller imorgon. pöss!


Mel & Tibbe till vänster och jag & Loben till höger.
tur att man behöver så lite kläder på vintern. eeeeeeh
Men idag hade vi faktiskt bara  minus 2. Jag var nästan naken!