Moa Josefin Toresson

Portello & Philip
Inatt kommer jag sova gött, de vill jag lova er. Programhanteringen var dryg och jag var trött, lunchen var trevlig och idrotten var jobbig, men skön. Nu ska jag börja träna på riktigt igen, fan detta går inte. Eftermiddagen/en del av kvällen gick åt till att städa köket. De var mer än nödvändigt. Men nu är det rent och fint igen :) Och så ska det förbli. Men annat är det med mig, känner mig som ngt katten släpat in ungefär, så trött så sleten!
Nu sitter jag iaf hos Philip och myser. Vi var nyss på statoil och nu ska vi kolla på skräckfilm, mysa och sen sova. Det ska bli så förbannat skönt!
Haregött godnatt!

Goa grabbar

Dagens fetaste hiss:Febrig brud
Som rubriken lyder, jag känner mig alltid febrig på kvällarna numera och det gjorde jag jämt förut när jag hade mkt att göra och var uppe i varv. De känns som jag har många bollar i luften och flänger runt som ett skållat troll mest hela tiden. Men vad gör de, jag gillar ju allt jag gör (förutom skolan) så de är lätt värt att känna sig febrig och riktigt trött på kvällarna :) Idag på travet så var vi ute och körde, jag fick köra Curry som är rätt svår, men han var riktigt rolig att köra faktiskt. Man får vara beredd på det mesta men vad gör de :)
En timme efter att jag kom hem ungefär så kom Philip och hans mamma och hämtade mig. Sen vi kom hem hit så har vi hunnit käka tårta, pussats och ja, det tog väl slut där ungefär. Nu sitter han i sängen och spelar tv-spel och jag sitter här och nördar. Vilket par vi är, hahah.
Aja, nu ska vi spela bilspel tydligen, sängen här kommer jag.

Puss på er, min P är bäst.