Moa Josefin Toresson

You're impossible to find
Jag ska aldrig mera dricka, aldrig aldrig aldrig. Som jag har mått idag, jag trodde där ett tag att jag skulle dö. Sen att mixa bakfylla med magont och att sticka till käftis å laga ett hål är ju inte så jäkla roligt, kan jag säga. En bra kväll blev det i alla fall. Well well, Nu ska jag sätta på en serie och invänta älsklingen som kommer hem strax. '
Adios!
Vill också påpeka att en bättre pojkvän än jag har går ej att finna på denna jord.
Philip, jag älskar dig över allt annat och utan dig skulle jag vara noll & ingenting.
Vi ska vara tillsammans, nu, då, sen, igår, föralltid.
Im yours to keep
No homo
Julen är över, och jag är supernöjd. Jag och Philip for ner i fredags till Sundsvall och kom hem igår igen. Jädar vad skoj vi har haft. Bästa julen på flera flera år, lätt. Hela familjen samlad, tomten på besök, pulkaåkning, turnering i TP.. osvosv Men nu är vi hemma igen och har invigt Philips nya tv hela natten känns de som.. Men idag har vi saker som ska göras så de är väl lika bra att dra igång allt nu då.
Kommer förmodligen att lägga upp bilder från Julafton i alla fall,
Simma lugnt
Nu är det nyår som gäller.
SAXOPHONE GUY
Vännen, du ska veta vad tomheten bränner, speciellt nu när det närmar sig nyår. Förra årets nyårshelg var oslagbar, de fanns ingen tid, inget "imorgon" Bara alla vi, då, tillsammans. Fan ta allt, kom tillbaka.
Ibland känns det nästan som vanligt, ibland känner jag mig nästan som den där personen som ler, alltid. Men varje dag, så är det något som tar ner mig på jorden. Jag hatar de, varför kan du inte bara komma tillbaka, göra allt dåligt ogjort..
MEN, du är där, jag är här. Nu kör vi på, nu gör vi detta.
Puss, jag saknar dig.