Moa Josefin Toresson

<3
Ibland känns de helt okey, ibland faller man och allt blir svart. Ni tar mig upp till ytan igen, mina hjältar. ♥
When there's no light to break up the dark, That's when I, I look at you.
Jag gillar inte att sova bort dagar, men idag kändes de faktiskt helt okey. Har drömt så sjuka drömmar så de har varit rätt "roligt" att sova. haha? Jaja, Philip påstod att jag hade feber inatt för att jag var sjukt varm, dock så kan de stämma för drömmarna kändes faktiskt som "feberdrömmar" Jag drömmer aldrig såhär konstigt i vanliga fall. Anyway! De jag skulle komma till var att jag inte ska bli sjuk, de skulle vara så typiskt!
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Antingen ska vi iväg å träna eller så åker vi & köper godis. Bränna fett eller lagra fett, de är frågan!
Have a nice one.
Man blir ju lite poppis när man kommer ner till Sundsvall. haha
De känns så uppenbart för mig
Sikken välmående dag! Elleer? Nja, dagen efter är ju som den är. Bättre har man mått, men också sämre. Försökte sova bort så mycket av dagen jag bara kunde, sen kollade jag på byggfällan & sen stack jag & Philip å käkade kebab. Mums. Ska dock käka middag men hans familj snart, haha mycket mat blir de. 
Igår var jag & Lina vampyrer, snyggaste vampyrerna på hella krogen kan jag säga med säkerhet. Kvällen blev som den blev. Krogen kvällarna slutar dock alltid med att vi sitter nere hos Krille på bron och pratar, men men! De är väl fint på sitt sätt.
Nu ska jag lägga mig i sängen å kolla på nå kasst program.
Simma lugnt!