Moa Josefin Toresson

Faller för dig
Sommaren lider mot sitt slut mina vänner, sommaren som aldrig riktigt kom skulle jag dock vilja påstå.
Denna sommar har varit en av dom bästa i mitt liv ändå faktiskt. Jag har hållt till på travet med mina älskade travhästar, fått känna på det riktiga livet som hästskötare, jag har bott i Östersund, vilket jag aldrig förut gjort på sommaren. Jag har festat med mina underbara vänner en hel del, träffat släkten. Jag har fått två systrar till, faktiskt så har jag blivit en del av en annan familj än min egen. Bott ute hos Permings och tränat hästar, städat upp på gårn, målat faluröd färg, åkt bil mitt i nätterna, ätit massa onyttigt, kört fyrhjuling. Jag har blivit kär, haft både knivar i hjärtat och fjärilar i magen.
Som ni hör har min sommar varit full av glädje, men nu vänder jag ryggen åt Jämtland och kommer inte hem fören hösten har intagit sin plats. Mot min flera års dröm - att jobba i ett galoppstall.
När jag kommer hem igen ska allt mitt fokus ligga på träning, plugg & hästar. Nu är det hårt fram till studenten, men det är så det är!

Hoppas ni alla har det toppen, nu signar jag ut, slut, Och på återseende!

So hold my hand, I'll walk with you my dear
Hello!
Ungefär den lyckligaste dagen på länge tror jag. Vad en människa kan göra med en annan, de är helt fantastiskt. Typ tre dagar kvar tills vi sticker nu, puuh - nerverna börjar de rycka lite i. Men de ska bli så roligt så.
Aja, kvällen kommer bestå av plankstek, kladdkaka, fint sällskap, sol som de verkar. Livet känns fint.
It's friday, I'm in love ♥

Tillsammans kan vi gå mot rött
Well hello, de var nog inte alls länge sen. Haha!
Lite trist att inte ha bloggat under denna underbara sommar men lever man med bara mobilen som uppkoppling så kan de gå så, tydligen.
Iaf, i sommar har jag jobbat hos Tomas en hel del, festat, och nu på slutet av sommarlovet har jag varit ute hos Johanna så mycket jag bara kunnat. Helt jävla underbart. Här lever vi livet, rider, sticker på träningar/tävlingar, gör nytta, tränar hundarna, käkar sånt vi inte ska käka.. haha. Ni hör ju, vi lever bara livet här ute på vischan. :)
Idag har Johanna varit lite sjuk så jag fick rida hästarna själv.. Tror ni jag klagar eller? ;) Det gick iaf hur bra som helst, Så förbannat fina hästar så det finns fan inte. Red Dream nu på kvällen, efter ett väldigt uppiggande samtal och förbannat bra musik i öronen kan det inte gå annat än toppen. Hon var så otroligt fin! Geena kunde jag knappt rida förut, så satt upp utan några förhoppningar men fyyfan säger jag bara. Vilket jobb Johanna har gjort med denna häst. Så mjuk, så känslig - de man verkligen vill ha i ridning! Säger då de, hon gick som en klocka. Underbart fina ♥

Iaf, sommaren lider mot sitt slut och jag sticker snart i fem veckor till ett galoppstall utanför uppsala. Johanna ska också vara där i två veckor, sen sticker hon till ett annat stall. Underbart ska det bli!
Nee.. nu ska vi nog chilla framför en film och planera för festen vi styr här ute på fredag. PEPPARÅÅ!

Men,  på återseende! Någon gång.. haha.