Moa Josefin Toresson

Snart skiter jag i oss, och det skiter jag i.
Åfyfan, har äntligen vaknat upp ur feberyrandet. Nu är jag feberfri och nere på min normala temp igen. Måste verkligen säga att livet var en fest när jag var uppe på 39,0 (om inte mer) allt snurrade! haha..
Måste också säga att feberdrömmar är intressanta. Jag har mest drömt om späckhuggare. Ööh? haha jaja nu ska jag slänga mig i duschen.
puss
Skin som den sol du är
Göteborg, gbg horseshow - check! Har inte haft såhär roligt en hel helg på i alla fall sju månader. Jag tänkte inte och mådde inte dåligt en sekund. Och vilken ska jag tacka för det? Dels mig själv men mestadels hela Hä 10-13! Tack för en helt underbar helg, ni är amazing! Vi har i alla fall gjort götet så hårt så nu ligger jag hemma as sjuk, huvva. Tur att jag har världens bästa kille som får allt att kännas 1000 ggr bättre. Han som för övrigt hann fylla 19 medans jag var borta. Puss hjärtat ♥
De känns ungefär som när man öppnar ögonen och solen skiner en rakt i ögonen, det tar ett tag att vänja sig vid ljuset. Men de känns så fint, att i alla fall för ett tag kunna le rakt i genom och helt ärligt. Om det så bara är för några dagar. Jag har i alla fall gjort det.
Fast, jag vet att det inte bara är solen som skiner mig i ögonen, det är du. Tack K :) ♥
Flickan & Kråkan
Red Picasso skälvständigt direkt på morgonen och sen eftrer lunch stack halva klassen iväg och körde bruksnordisar. Nu förstår jag vad farfar menade med att vanliga ridhästar var leksakshästar ;) Jag har ju aldrig riktigt varit upp i denna underbara ras. Så otroligt snälla, och tur är väl de när de väger närmare 900 kg! Vi tömkörde först och sen åkte vi på nå slädliknande bakom, allt gick fint trots att hästen var lite het där ett tag.
Min farfar höll ju med bruksnordisar när han levde och var en riktig hästkarl på det viset, och pappa växte ju upp bland ardenerhovarna så att jag kanske ska satsa på körningen i stället. Jag har ju det i blodet, trots allt ;)
Nu ska jag knoppa, är helt slut!
Imorgon drar hela hä 10-13 till Göteborg, se upp för här kommer vi! ;)
Snodde denna bilden av huss, slänger väl in lite bilder på mig och pollarna sen, närhon har skickat dom till mig :)
Huss på bilden också.