Moa Josefin Toresson

KUNGDAG
Läs ovan och ni förstår nog att min dag har varit aningen bättre än dom andra senaste dagarna. Tack vare att jag fått hänga med min orädde vän Vic. Vi har hängt, jag har överdoserat bakteriedödande, käkat onyttigt, sen drog vi faktiskt på bio ikväll. Jag med handskar på och bakteriedödande i högsta hugg! Bion var toppen och sällskapet ännu bättre. Första gången jag såg 3D faktiskt, riktigt niice! Kvällen avslutades med att jag fick min 100dagars biljett såld för 200 och ah, nu ska jag signa ut. Med lycka i kroppen!
puss&hejÅt helvete med typ ALLT
Håller just nu på att försöka övervinna de jävligaste jag vet - svinkoppor. Fastställde diagnosen på mig själv igår så drog till Hc idag och fixade antibiotika. Så om ett par dagar är jag tillbaka på banan. Hade detta i sommras också och då vare riktigt jävligt. Nu äre bra halvjävligt. Haha åh jävla ordbajseri jag sysslar med..
Missar även 100dagars imorgon. Behöver jag säga att jag är föebannad? Nae nu ska jag hem å tvätta kläder för brinnande livet.
Fan ta allt.

Love is like a mountain, hard to climb, but once you get to the top the view is beautiful

MYSHELG. Minst sagt, fredagkvällen tillbringades med pojkvän, mamma & pappa. Vi tjockade i oss pizza och satt och pratade i timmar. Kvällen fortsatte sen i samma mys dock bara med grabben då. Lördag blev soft, sen systemet, krubb sen dunkade vi popmusik hela vägen till Brånan där de var middag och mys med Pehrs gäng. Övernattning men vi kom "hem" riktigt tidigt idag då jag vaknade kl 8 och så fort jag blinkar lite så vaknar ju P. Haha. Sen har vi legat i soffan hela dagen, läst lite bok, spelat lite spel, jag sov en sväng förut och nu sover P en sväng. Får se hur söndagkvällen ser ut. Den kommer iaf att spenderas i bästa tänkbara sällskap. Jajävlar, de är såhär det ska känns. Så.jävla.fint