Moa Josefin Toresson

Vad vore jag utan dina andetag
Det är så tokhäftigt. För ett år sen träffade vi på varandra och var för varandra då "Snyggpehr" & "Rättmoa". Vem kunde ana att vi då skulle bli sambos om ett år? Inte en enda! Det är så häftigt med livet, man kan aldrig vara säker på vad som kommer efter nästa hörn. Vad är vi då om tio år? Måste bara säga de. Att för första gången jag är i ett förhållande så tror jag på evigheten och de där "för evigt"snacket. -Faktiskt! De må låta jävligt fjantigt men kom igen, vissa lindas ihop med silvertejp och sen sitter man fast! Till våran lycka ♥ 
Vi kommer att vara jävligt svåra att skilja åt i alla fall. För visa matchar varandra så fruktansvärt bra, och jag har hittat min matchning. 
Over and out, nu ska jag inta lilla-skeden-positionen. 
Kram på er! 
 
 
I never knew that I could be in love like this
Sjukdagar med min favorit. Både jag & pehr blev klena efter midsommar,så kan det gå när man börjar bli gamla! I alla fall har vi legat hemma i nå dagar nu, blev tokförkylda! Eller vi är väl fortfarande de men skulle kunna ha de så här ett bra tag. Bara ligga hemma och mysa.. :) Appropå "hem" så har jag sagt upp min lägenhet på körfältet nu sååå guess what?! ;) hihi! 
Fick erbjudande från obyggden om bio ikväll också men nae, vi skulle bara suttit och hostat/snorat. 
Nej, nu är det lördagsmyyyyyys!
 
På återseende!
 
Wake me up
Midsommar, check! De blev en helt galen sådan dock, fröjdholmen med underbart folk i dagarna två. Är heeelt slut nu och fattar inte varför jag fortfarande sitter uppe. Pehr har krypit ner i dunet för länge sen, men jag ska hoppa ner nu jag också. Inta min plats som lillaskeden och somna till en dålig svenskfilm. Detta låter för mig helt underbart! 
Herregud, kan man bli lyckligare & kärare för varenda dag som går? Jag tror fan de ja!