Moa Josefin Toresson

My heart is yours
Woopwooop. Helgen har passerat som det verkar, har haft det suuuuper. Fredag var jag, Pehr, Issa, Macklan & Elin ute och käkade och sen hängde vi i Btown hela kvällen, lördag spenaderades i Svensta i Pehrs mammas skobutik. Kvällen bjöd på utgång med suveränt folk, hade de så fint! Idag har jag och P legat lite döda, tror dock att jag är den som är mest döende just nu. Haha! 
Nu ska jag krypa ner hos världens finaste kille och kolla på wallander, de är fan så förbannat fint så det finns inte på denna planet ♥
Man ska alltid springa slutspurten!
Tjohej, var tvungen att lufta hjärnan lite så skriver lite så länge. Ska till skolan om ett par timmar och göra två samhälls prov, sen är jag klar med den kursen. Dock så är de två riktigt svåra prov så de är bara att hoppas att de jag läser och skriver lagras där inne någonstans. Om så bara för nån timme! 
Klev upp när P åkte till jobbet runt 05:30 och har varit igång med plugget sen 06:30 ungefär. De är fan att man ska spara allt tills man får världens panik, men men. Jag kommer nog aldrig lära mig! 
Nae, nu får det vara fördig luftat. Bara att fatta pennan jag skriva ner de viktigaste om riksdagen & regeringen här i sverige. Hååååååll uuuuuuut. 4 dagar kvar till betygsättning.....
 
 
Here we go!
Jahopp! Ny vecka och vet ni, detta är sista veckan innan betygen sätts och jag känner bara hur skönt de känns! Eller kommer kännas, jag har ju en helvetes vecka framför mig men de klarar jag utan problem! Så efter denna vecka så är det öl & studentmössa som gäller för mig. Oooopa! :) 
Helgen blev bra tillslut. Eller har inte gjort så mycket utom att vara i Brunflo men igår var vi iväg och firade pehrs farmor på hov, kanon trevligt och så skoj att träffa alla så tätt inpå hela tiden, super skoj! 
Kvällen spenderades mest i soffan med Pehr, Issa & Hockey. Vittnade till när underbara Sverige tog hem vm-guldet, häftigt! 
Denna dag skall bestå av plugg, har minst två prov att göra imorgondag, wish me luck för nu kliver jag upp och möter den sista riktiga veckan på torsta!  Shalalalala!
 
På återseende!