Moa Josefin Toresson

Back in the good old days
& jag vet, vissa bilder vill man bara dö av, helt seriöst. Haha men ja, jag har varit ful, fjortis, blondsomfan, ful igen och jävligt stor hästnörd. De är jag ju iofs fortfarande, men ful, de är jag fan inte fortfarande! Snygg vettefan när jag blev dock, de kom med åren.. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag och ett glatt humör!
Alltså åh, vilken fin jävla dag alltså. Vaknade såklart med världens bästa Pehr imorse, mös runt i one piecen tills jag var tvungen at åka till travet för jobb. Hade lyxen att bli både hämtad och lämnad av chefen idag, hon är för bra hon med. Idag var de eventkörning igen, de är så himla roligt med sånna alltså! Man får guida domfrån start till mål och alla blir så himla glada, även om de inte blir vinst varje gång liksom. Åh vad jag älskar de där jobbet alltså! De ger så otroligt mycket tillbaka. Jag och Jennifer åkte sen på bolaget, rusta & kvantum. Fick med mig både mat OCH mera julprylar hem, wooho! Vi hittade SÅÅÅ söta gardiner till köket, ni ska få se! 
Nu är jag ensam hemma, P är i stan på skidskytte med jobbet kommer hem sen lagomt ölig och rolig. Haha, han om någon förtjänar de, världens absolut bästa dude♥. Fick frågan om tjejhäng & krogen ikväll och ja, tjejhäng hade varit helt underbart med de där med krogen alltså.. Pallar inte! Så jag stannar hemma med ensamheten istället. Ska käka korv m. bröd och njuuuta av, ja över typ precis alls? Är så otroligt tacksam över så mycket nu och har börjat att inse att man aldrig ska ta något förgivet. Varje gång jag är ute och springer så njuter jag av att jag faktisk har två ben att springa med, mitt hjärta orkar slå hårdare, jag kan se stigen jag springer på, hör när kvistar bryts & känner lukten av skog. De är inte självklart att man ska få ha de så hela livet - så njut. 
Städa tror jag att jag gör imorgon, så blir de pyntning på kvällen. Åh, så mysigt♥
Var på en loppisrunda med Lina igår innan jobbet och fy vad fina saker vi hittade båda två! Ska bli så skoj att pynta och inreda nu så de är inte sant! 
Nae, nu ska jag steka körv och ringa Eve som försökt nå mig i typ två dagar... Har varit hal som en ål de senaste dygnen och inte pratat med någon känns de som. Men aja, så blir de ibland! 
Puss & hej♥
 
 
Tröttmössa
Oh My.. Jag säger då de, de var alldeles för länge sen jag hade stallet alldeles för mig själv. Man får bossa själv, bestämma allt och ingen jävel kommer och säger någonting om någonting. Hur underbart?! De blev iaf typ,12 h i stallet,  fixade å trixade i stallet, körde Palle & Einar. Så mysigt, tänk att få betalt för att göra sånt liksom? Blir nästan avis på mig själv ;) Einar tog jag ut på milen idag, han gick sååå fint. Alldeles lagomt pigg & munter. Kan säga att han går helt annorlunda med vagn än under sadel, fan vilken skillnad alltså. Börjar bli lite småkär i honom, han är så himla dumsnälltjurig så han blir charmig :) Jaja, har träningsvärk så in i helvete efter träningen igår, och sen tror jag de är lite feber på ingång, men vi får se. Ska iaf jobba imorgon lördag också. Nae, klockan är inte ens tio och jag ska somna nu. Skönare! Puss då!


 Underbara skithäst!