Moa Josefin Toresson

Kvälls babbel och annat shit
Ämen tjäna, Här sitter jag och ser bokstavligt talat för jävlig ut, nyduschad och redo för sängen i mina osexigaste kläder. Fryser gör jag också.. Brr. Min grabb har somnat på soffan så ska väl gå in å dra upp han å sen plumsa ner i sängen. Denna onsdagen blev lugn och åter lugn, jag har i alla fall tränat. Mina små ben var så stela så stela, kände mig som en gamling.. Men efter någon km så släppte det. Haha, herregud vad jag ska ha sett knäpp ut. Ikväll har vi tvättat i våran otroligt DÅLIGA tvättstuga, blir seriöst förbannad av att bara tänka på den. Aaaargh!
Imorgon blir de iaf la stadaa med VickanTickan, halloween outfit ska inhandlas! Funderar på att vara paradis Oskar som spårat och blivit ond. Den ni! ;) 
Nae, nu ska jag sluta visa min otroliga förmåga för meninslösa inlägg å gå å väcka karln min. 
Adios amigos! 
I wanna make you sweat
Wooohooo! Klädd för en springtur, här ska de svettas! :D
 
Tonight we gonna oh oh
Segare dag, halsontet har blivit lite svagare, vaden gör bara lite ont ibland. & jag är så frukansvärt sugen på att bara dra ut på en liiiiiten runda? Skadar de verkligen SÅ mycket? Svaret vet jag ju redan, så de är bara att hålla sig inne. Verkar ju som vi har planer för Halloween nu också så de vore ju lite trist att bli sjuk tills dess liksom. 
Men jag tänkte ju i alla fall att jag kan dra upp lite för/nackdelar med att träna på gym/ute i naturen. Så får jag i alla fall skriva av mig om de.. haha (Är livrädd att jag ska tappa motivationen nu när jag äntligen fått den tillbaka, så måste tänka på de hela tiden! haha... de är synd om vissa)
 
Gym!
Fördelar med att springa stjärten av sig på löpband.
+ Behöver aldrig anpassa sig efter kasst väder
+ Du vet den lättare exakta sträckan du sprungit, förbrända kalorier (för den som vill ha stenkoll på de) Du har koll på vilken hastig du springer i. Även den sammanlagda tiden.
+ Du kan ha stenkoll på din puls då de finns "pulstagare" på handtagen på löpmaskinera. (Dessa är dock helt värdelösa tycker jag.. menmen!)
+ Du kan kolla på tv medans du kutar (Detta utnyttade jag aldrig, eller klart att jag gluttade lite ibland men jag njöt liksom aldrig av möjligheten. Hade klarat mig lika bra utan.) 
+ För mig är de lättare att springa en distans utan avbrott på ett löpband då de aldrig slutar gå, de är ju bra mycket lättare att bara tvärstanna mitt ute i skogen. 
+ Alltid slätt underlag
 Nackdelar med att springa röven av sig på ett löpband. 
Folk ser/hör dig. Skulle jag låta som jag gör i skogen på ett gym så skulle folk ringa ambulans direkt, haha! 
- Alltid hård underlag (Kan förbättras med bättre skor dock, men iaf!) 
- De kostar cash
- Du intar fan ingen go frisk luft under passet, bara andras svett å äckel partiklar. 
- Du kan ramla och slå dig fördärvad, jag lyckades aldrig med de men man har ju sett filmer på't! Inget jag vill ha erfarenhet av helt klart, haha. 
-De är aldrig garanterat att de finns löpband över när du ska träna. (Detta suger k*k på riktigt, man kommer dit aspepp sen så får du vänta liksom, kasst!
 
Skogen!
Fördelar med att springa stjärten av sig i skogen.
+Du får i din MASSVIS med go härlig skogsluft
+ Kuperad terräng = håller iaf min hjärna vaken på vart jag ska sätta fötterna så jag inte ramlar åt helvete & de i sin tur tar tankarna från att tänka "faaan vad jobbigt de är"  Extremt bra!
+Ingen jävel ser eller hör dig! Oftast iaf, kan ju hända att du möter någon men de är ju bara för ngn sekund. 
+ Du kan ta med dig en hund, om du nu har någon.. Buuuhuuu
+ De är jobbigare att springa ute. Samma sträcka på löpband i jämförelse med i skogen är inte alls samma sak. Kuperat & bra! 
+ De är helt gratis 
+ Varierande underlag (De är nödvändigt för hästar att ridas, gå, tränas, what ever - på olika underlag. Så senor, ligament å annat skit är van med allt, är de inte de så går de sönder fortare än en kåt katt i mars parar sig om de helt plötsligt tränas på annat underlag. De borde vara samma med människor? Eller? Helt ärligt så har jag inte en jävla aning)
Nackdelar med att springa arselet av sig i skogen. 
- Du KAN möta en björn, (detta tänker jag på varje gång jag är ute, vafan skulle man göra liksom!?) 
- Vädret hindrar ibland (Är de 20 grader kallt så ska man inte springa. Punktslut)
- Som sagt, de är lättare att vara lat. 
- Underlaget kan bli sviiiinhårt. 
 
Nu kommer jag inte på något mer! Och som ni vet så äger ju skogen ut löpband alla dagar i veckan. Utom de dagar de är 25 grader kallt då. ;) 
Puss på er dårå.