Moa Josefin Toresson

Vardagskärlek ♥
Jag tror att många förhållanden dö ut av att man börjar ta varandra förgivet, man överraskar inte längre den man är tillsammans med när de gått några månader, i alla fall gjorde inte jag de med mina tidigare pojkvänner (lika bra för ingen av dom skulle förtjänat de, huvva!) och jag var nog för ung för att inse vad som krävs för att ett förhållande alltid ska fortsätta blomstra (Nu är jag ju fortfarande väldigt ung, men de är ändå en jävla skillnad på 18 & 21, för er som tror att de kommer vara samma sak vid 18 som 21 säger jag bara: Vänta & se) Jag & Pehr har bara varit tillsammans i 10 månader nu i oktober men så länge har jag faktiskt aldrig haft ett fungerande förhållande förut. De ni! Så igår när vi låg omslingrade i soffan så påminde jag honom att vi gått över min gräns när de gäller förhållande och gjorde en high five. Haha åh. (Kan dock tala om att vi har många år framför oss, detta är på riktigt, de känns i varje cell i hela kroppen,sjukt häftigt!) 
De jag skulle komma till var i alla fall att man inte får glömma bort varandra, Jag tror verkligen att man måste jobba på kärleken. Annars växer man ifrån varandra, eller så blir man mer som bästa vänner. Varför inte växa som människor & par tillsammans, samtidigt? För mig låter de mycket bättre! 
Göra saker för varandra, små saker, de behöver inte vara stora saker, inte dyra, inte planderade. Utan bara visa hur mycket personen betyder för en. Igår låg vi somsagt i soffan å både hade somnat, vi var äckligt bakis. Jag vaknar före Pehr, efter ett tag knallar jag iväg på Ica, köper de man behöver till goa hamburgare, knallar hem, gör iordning allt, tänder lite ljus, osv. Detta blev han sjukt glad över och jag kan tala om att vi stod å kramades så länge att burgarna kallnade ;) Så uppskattat var de! De lilla liksom. Pehr gör massa sånt för mig med, små saker lite då och då. De visar verkligen hur mycket man uppskattar den andre och kärleken & bandet mellan personerna blir så mycket starkare av de. 
Alla dessa dagar där man n'stan måste vara romantisk (känner lite att de måste tvingas fram..), årsdagar, månadsdagar, alla-hjärtans-dag, osv osv.. Skit i dom & gör varje dag till en sån istället, resultatet blir så mycket bättre! :) 
Puss & smek på er ♥