Moa Josefin Toresson

Grattis Tibbe 26 år
Igår fyllde min fina gamla följeslagare 26 år. Min gamla gubbe, när han kom till mig var han 16 och jag fattar verkligen inte vart alla år tagit vägen. Det var ju nyss jag klev in i stallet och såg honom första gången? Han är iaf allt jag någonsin drömt om och kommer alltid vara min första kärlek. 
Världens finaste Tibbe!♥
 
 
Mitt val av bett när jag var sisådär 12-13 år förstår jag mig inte riktigt på dock - han har alltid varit fin i munnen och inte stark alls. Men ja, det var när man var liten och inte kunde ett smack ;) 
Blubb blubb
Jahopp, valborg igen!
Jag håller på att bygga på min fake-bränna nu på benen. Har aldrig använt Brun utan sol förut (eller jo typ en gång) så nu testar jag mig fram lite på benen. Ingen förutom Pehr ser ju dom ändå liksom så det gör ingenting om det skulle bli lite fläckligt. Jag använder iaf just nu Dove summer glow och det är en lotion som återfuktar och samtidigt gradvis bygger upp en bränna. Vet inte riktigt om jag är så nöjd med den då den känns kladdig på benen heeela tiden och det känns liksom som att den aldrig riktigt sjunker in. Jaja - vi får se. 
Ikväll är det fest iaf, jag står i valet & kvalet om vafan jag ska ha på mig.. Har en del att välja på men ändå så blir det toksvårt. Har även dagen till ära tokont i halsen.. Hääärligt alltså! Eller inte, men den ska jag ignorera tills den försvinner. Det kunde ju varit väldigt mycket värre! 
 
 
Tillbakablick
"Regn.. Nu har det varit sol och fint i ett bra tag men nu är vi inne på andra dagen med regn och rusk igen. Fasen vad trist de är.. Men men, det sägs att de blir vad man gör det till så att vi får göra det till ngt bra!
Fin kväll igår, en sån som får mig att bara försvinna iväg i tankar och drömmar.
Om en vecka så är vi första dagen i galoppstallet.. Fy vad nervigt de är... Vill åka men de känns så jäkla nervöst så det finns inte! Men men, har alltid drömt om galoppsporten och nu har jag äntligen chansen att få uppleva den :)" 

-Åååh! Detta skrev jag någongång i augusti 2012. Fyfan vad jag längtar tillaka till den tiden alltså! Bästa tiden ever tametusan.. Men med korten på bordet var inte galoppsporten alls vad jag drömt om, jag som är van med kapplöpningshästar trodde att galopphästarna skulle vara ungefär som travarna men ojojoj vad fel jag hade alltså. Vissa var fan helt galna, man kunde knappt gå in till dom i boxarna utan att riskera att bli upptryckt mot väggarna eller mötas av bakåtstryckta öron & viftande ben - inte så skoj. Jag menar, i travstallet så gick vi alltid in till alla hästar och lindade ben och grejjade på när dom var lösa i boxarna, även hos hingstarna i olika åldrar - aldrig några problem överhuvudtaget. Så gjorde vi hos alla, även ettåringarna hos Tompa var van vid det.
På det viset imponerade inte galoppsporten på mig alls, jag var ju van vid både hingstar och unghästar men galopphästarna tog fan priset alltså. Krutpaket utan dess like ike. Så där blev man ju upptryckt mot väggarna, vejade för farande ben men engång blev jag faktiskt träffad rakt på höften av en storjävla idiot valack så jag haltade i flera dagar och knappt kunde jobba. Haha efter det drog jag till hoppstallet istället. (i två veckor stod jag ut i galoppstallet) Där var det kanon och man fick rida 4-5 hästar per dag. En väldigt utvecklande tid i livet!
Nae travhästar är fan bäst, lättsamma och inte så jävla komplicerade. Länge leva travhästarna! 
 
Min gamla hästs Pappa, så läcker!