Moa Josefin Toresson

Lugnare fredagkväll
Men duuu, deet blev en bra dag tametusan! Dock gick den jäävligt fort. När jag hade kommit in från pw/löptur på 6,5 km så gjorde jag pannkakor på lchfvis och vips så var klockan halv tre? Whaaaat!? Jaja, då vare bara att städa upp lite, Pehr kom hem, gjorde ingenting ett tag och sen for vi in på Max. Så jäkla gött, skulle dock inte sitta fel med en triple cheese meeen icke.. Jaja. Vi for efter det till Elin & Macklan, hängde där ett tag och nu sitter vi hemma igen. Jag ska upp och jobba imorgon så ska snart sussa bort en jävlig huvudvärk. 
Imorgon ska jag mocka skit igen, snusa mule & bråka med Palle som har jordens morgonhumör. Har fan saknat det efter några veckor utan det! (Lite sjuk i huvudet måste jag nog vara alltså?)
 
Pöss
 
 
Just open up your heart and let the sunshine in
Åååh, LYCKA. Tog mig en rejäl sovmorgon (vaknade 11.00) och alltså fyfan så skönt det var! Klev upp och märkte att solen skiner, vågen visade ännu mer minus, jag är på ett strålande humör,  helgen ligger framför mig och det enda jag har inplanerat är jobb i stallet på dagen imorgon & magontet är borta, åååh det är fint nu! Egentligen skulle det festas i helgen men det blev inte så det blir 15/3 istället, fint tycker jag för då kan jag käka lite godis imorgon istället för att ha alkoholen som synd ;) Yey! 
Solen skiner mig typ rakt i ansiktet just nu och jag ska dra på mig träningskläderna och dra ut och springa och hoppas på att isen inte är lika snorhal som för nån dag sen.
 
Puss på er! 
 
 
Varning för jävligt trist läsning
Nu jävlar äre synd om Moa! Usch. Har börjat må så jävla illa när jag ska till o lägga mig på kvällarna, det håller i sig typ hela natten men kommer ivågor tillsammans med jordens magknip. Är så livrädd för att kräkas (haha jävla fjant) och det är så jävla jobbigt att var illamående (det är fan det värsta jag vet, man mår illa men det händer liksom inget mer..? hallå logiken!?) och jag tycker det blir värre av värme, mänsklig kontakt och ah typ allt. Så Pehr får typ inte röra mig, inte röra sig för då rör sig sängen som gör att jag rör mig, ja ni fattar ju... Trodde flera gånger inatt/imorse att jag skulle behöva springa på toa och kräkas men icke? Men när Pehr klev upp blev det (här å häpna) mycket bättre, eller det försvann helt. Och sen nu när jag vaknade igen så fanns det där..... Blääääää! Jag bara hatar det. Kan jag inte bara få spy då om det är nå skit jag har fått i mig eller ngt? Jag ska ju fan jobba ikv.... kan inte vara sjuk! 
Det kan dock ha med kostbytet att göra (höll på att skriva foderbytet, haha inbiten hästnörd!) gallan och fettet kommer tydligen inte överrens eller nå  sånt skit är det iaf.. Jag får ju dock för mig att jag är gravid så fort jag får minsta illa fuffens med magen.. Har typ legat och kännt om någor rör sig därinne. Kände inget så det var ju bra! (Haha, vadå barn.skräck?!) Men allvarligt då, men har ju hört om brudar som inte trott/vetat att dom varit gravida och sen kommer det fram för sent så man måste ha kvar ungen, min värsta mardröm kan jag säga! Skulle det hända mig så skulle jag halsa i mig vodka, kasta mig ut för en stentrapp med magen före och lejja in nån biffig neger som får jobb att sparka mig i magen. Jag är bra i krissituation hör ni.. ;) 
 
Jaja, vi får se, nu har ni fått en jävligt intressant läsning iaf, NOT. Att jag ens pallade att skriva värsta inlägget om lite illmående och magknip... No-lifer-Moa!