Moa Josefin Toresson

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising, Just be true to who you are
Hey! 
Kom precis hem från stall & jobb, idag har jag fixat i selkammaren, uppe på loftet samt smörjt selar inför kursstarten ikväll. Nu sitter jag här och längtar efter pehr som kommer hem om ca 30 min = tio evigheter. - Haha! Ska iaf börja skära upp grönsaker och grejjjer för ikväll ska vi ha tacomys & se hunger games tvåååååå! WOOHOOO! Läste klart den igår så nu kan jag äntligen se den. Dock råkade jag se ungefär halva i imorse innan stallet.... ehm ah. Men jag kan se allt igen och igen, de gör mig ingenting alls. :) 
 
 
Hittade denna bilden på Eve & Hera från typ.. jag vet inte när jag tog den. Jag kanske var 15-16 så 7-8 år sen?! Haha de är iaf en mobilbild som är lite sönderredigerad. Men jag gillar vinkeln samt ögonblicket jag lyckdes fånga. 
 
älskade underbara
Ååååh! Jag kom nyss hem och inväntar att pehr ska komma hem strax. Can't wait! Är så jävla tok galen i den där grabben så en dag känns ju som en evighet. Ikväll ska vi städa & handla och laga mat. Inte så jävla rockigt men med honom som sällskap så blir de faktiskt mycket bättre :) 
Hade även möte med Jennifer idag, fick en skitfint armband med massa bling bling och en doft tvål. De är bra skit att vara omtyckt ;) Hon var för övrigt nöjd med mig, som sagt.. haha. På torsdag börjar kursen jag ska hålla också. Ska bli ruggit roligt alltså! 
 
Nae.. nu ska jag vänta & vänta lite mer.. 
 
Puss!
 
bild från förra sommaren, saknar!
 
Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you. But if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder
Men tjeeeena! Måndag morgon/förmiddag och här sitter jag efter en riktigt bra helg alltså. Lördagen tillbringade jag på de bästa stället på i hela världen. - Stallet såklart! Slängde käft med folk, red Einar på ridplan, smörjde selar & huvudlag som en idiot och tillslut så tömkörde jag Wickan. Fyfaaaan så fin hon var. Behövde bara hålla ett riktigt stöd på yttertöm (haha säger man så, jaja. den blir ju som yttertygel så ni fattar iaf) och kramade lätt på inner och vips så mjuknade hela russet, hon sökte sig neråt så himla fint och jkag kunde böjja som jag ville typ. Tror hon tycker att de är riktigt skönt och roligt med lite omväxling från att endast springa framför en vagn. Nu började hon tillomed förstå att hon ska böjja hela kroppen på volter. För att få henne så här bra så gjorde jag åttor, ibland blev åttorna tok-krokiga för hon gled iväg med bogarna åt olika håll lite då och då, men de är sånt man får ta. 
Mycket övergångar & halvhalter hela tiden också så hon inte rann iväg, åh. Måste tömköra mera! De är så himla skoj att kunna tömköra när man inte kan rida dom. (Wickan är 1,28,8 så de skulle kännas elakt att sitta upp på henne, hon är dessutom rätt smal och nätt i kroppen så.) då är de perfekt med tömkörning för de blir samma utom att hon inte har en på ryggen. Ett fett plus är att jag får röra på mig samtidigt.  ;) 
 
Jaja, nog med hästsnacket. Lördagkväll blev riktigt jävla bra alltså, vi styrde lite party här hemma med awesome folk, alltså fyfan I just love it. Just nu ser lägenheten ut som ett kaos men de va de värt! Idag ska jag in till travet och ha möte med Jennifer som är tillbaka nu. Så nu kliver jag av chefsrollen och återgår till att idiot-söka jobb istället. 
Hon och alla i stallet var i alla fall toknöjda med mig och jag är faktiskt sjukt nöjd över min insatts. Grymt jobbat från min sida alltså! Jag är så jävla bra, sådeså! (Känner hur jag går mot hela jamtelagen nu, haha!) Vi ska iaf träffas och bara prata  och gå igenom lite saker :) 
Nu ska jag läsa lite hungerspelen, ses!
 
 
Fin-Einar, latmoa orkade inte ta av käken innan så den fick hänga där och dingla, haha åh. 
 
  bild från första tömkörningen av wickan, här var hon aningen mer spänd men ändå väldigt fin. 
Man ser även att jag satt tömmarna genom skalmöglan istället för i tömringen, detta för att hjälpa henne lite på traven - haha traven..