Moa Josefin Toresson

Svart & vitt
Min första & sista stråketkväll detta året, så jäklarns roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allas vår egen Floris
Vaknade strax innan nio, så fort jag vaknade så drog jag på mig ridbraxorna, gränslade cykeln och satte full fart mot allas vår egen Floris! Jag hade tänkt mig en lugn tur i skogen, en liten mystus men feeetglöm. Jag & Floran har en sak gemensamt, och det är att vi älskar när det går fort. Så när jag kände hur pigg hon var och att det faktiskt fortfarande var svalt i skogen så bestämde jag fort som attan att idag blir det galoppträning! Så långa galopper, snabba korta, korta långa, idag drog vi fram i alla varianter och vi ÄLSKAR det. Hon har ingen vidare kondis, men får hon vila i nån minut mellan så börjar hon typ takta igen. Haha åh "lilla" gumman, vilken jävla motor hon har! Och det är så himla roligt, för varje gång jag rider nu (det var fjärde gången nu) så känner jag verkligen hur mycket som kommer tillbaka efter varje gång. 
 
Min plan är nu att vi ska fortsätta skrutta på i skogen, bygga upp en kondition, få bort lite mage, jag ska få tillbaka den riktiga ridningen så gott det går och sen ska vi börja jobba "på riktigt". Det vore inte schysst någonstans att sitta och försöka jobba henne nu utan kondis eller muskler för det för fem öre, plus att jag vet att hon kommer sätta hårt mot hårt när jag börjar sätta rikiga krav och jag nog inte riktigt sätta hårt mot hårt ännu ;) 
Men, det finns vissa saker som man inte behöver kondis för och det är ledarskap & respekt. Det märks att Floran har fått göra mycket som hon velat, jag hatar sånt. Helt ärligt, det är stora djur vi håller på med, då måste man ha klart för sig vem som bestämmer, hur var när, osvosv. Ni vet vad jag snackar om. 
Hon har lite olater för sig, viftar lite med benen om du sprayar insektsmedel, nafsar efter dig om du drar sadelgjorden, (tjyvnöp mig i armen andra gången jag red henne, haha jävla sto) osvosv. Förra gången var jag där första gången själv med henne, då gjorde jag lite ledarskaps övningar, satte gränser, gjorde lugnt & fint klart för henne vem som är boss över vem men att vi gärna kan sammarbeta så länge det är på mina vilkor och idag stod hon som ett litet ljus. Hon kom på sig själv när hon var på g att naffsa när jag drog sadelgjorden, jag sprayade som bara fan på henne och alla benen var i backen & hon rörde inte en fena. Visar man fort vem som chefar och hela tiden ligger steget före så blir det så himla mycket bättre. Och det är så kuuuul när det funkar på en gång. 
 
Förresten, så kom förfrågningen att rida varmblodet där idag också. Haha jag väntade bara på det alltså! Så nu måste jag ju testa henne vid tillfälle, dock får det bli om ett tag för henne är det lite mer blod & nerv i, det märks ;) Meen, har jag en vän som vill rida med mig så äre bara att komma! För då kan man rida tillsammans :)
 
Iaf, så red vi 8km, jag har cyklat 7km så träningen idag är ju redan klar så vad ska jag göra idag nudå? Tror bannemig jag ska lägga mig i solen om ett tag och steka lite. i eftermiddag ska vi käka middag på stråket förmodligen, bada och litd sånt. Herrejävlar, är det mitt liv jag lever eller? Så jäkla lycklig!
 
 
 
cykelträning
Efter en körig jobbkväll så drog jag ut på milen. Satte även bästa tiden hittills! 10km på 28 minuter.
Nu ska jag vänta ut svettningarna sen duscha, sen sova. #jag&minaendorfiner.