Moa Josefin Toresson

Minnen!
Ett minne, som är så förbannat jävla roligt så jag skrattade högt för mig själv här hemma. 
Vi var ute och red skolhästarna i slutet på maj förra året. Jag hade bestämt mig för att trimma Toppen i skogen och tog då dressyrsadeln trots att vi skulle ut i skogen. Toppen vad tokig, jag var tjurig och den där trimmningen gick inte riktigt som det var tänkt. 
Minns spec när vi skulle galoppera, jag och toppen startade sist, (men vi hamnade längst fram efter några få galoppsprång, haha räääser) han studsade upp & ner, jag tänkte att om jag ställer mig upp, och låter han springa lite då.. Bara det att alla som ridit dressyrsadel vet att det inte är dom bästa förutsättningarna att stå upp i korrekt sist och galoppera en het häst.. Slutade med att jag stog rätt upp, totalt raka ben, dom var som pinnar, med toppen studsandes under mig. Vi drog förbi hela bunten med hästar och ryttare vi var ute med. Haha minns så väl när vi drog förbi Huss som red Bally, fyfan vad vi skratta!  Höll ju på att fara av för att jag skratta så mycket! Åååh, fyfasen så fina minnen alltså. Hade jag tagit hoppsadeln där jag hade kunnat ställa mig i korrekt sits och med dom rätta förutsättningarna tror jag det hade gått bättre, men frågan är ju om vi hade haft lika kul.... ;) 
 
 
Underbara saknade känsla
YES! Avverkade precis första träningsrundan på TVÅ månader. Nu har förkylningen släppt så pass att jag äntligen kan träna igen. Såklart började det tokregna så fort jag kommit hemifrån, men det var nästan bara skönt. Svetten blandades med regnet och ja, det svalkade lite. Tog det himla lugnt och tog bara 3km-rundan. Det fick räcka. Men det kändes bra, såklart kände jag att flåset är lite sämre nu igen, men med mera löpträning och cykelrundor så tror jag det kommer tillbaka fortare än man tror. Just nu dansar endorfinerna i hela kroppen och det är SÅ JÄVLA SKÖNT. Alltså åh, fyfan vad jag saknat detta! 
Nu blir det Magnus Uggla på högsta volym och lite städning. Wooop! 
 
 
Himla lycklig just nu♥
well hello gorgeous
Ingen har en sån snygg pojkvän som jag, sen att han är lika underbar som han är snygg gör det inte sämre direkt!♥ #snyggpehr