Moa Josefin Toresson

Starten på veckan
Hallihallå i stugorna! Vilken jävla förvirrande dag det har varit, den har varit skit kass och riktigt bra på samma gång. Fattar ingenting. Matmässigt så har denna dagen varit av värsta slaget. Ibland får man fan bara nog! Nya tag imorgon dock. Jävligt hårda nya tag! Måste börja löpträna för milen på riktigt nu.
Jobbmässigt så har dagen varit fin. Jag har assisterat vid laserbehandling av Palle. Alltså att se proffs jobba med hästens kropp är sååå jävla coolt och lärorikt. Jag frågade massor, lärde mig massor och hon var nöjd över att någon frågade massor verkade det som. Haha! Annars har jag klippt hästar. Att klippa ponnyer smtidgt som man har en jävligt kass rygg är en rätt så kass idé, men det funkar! Så nu är alla klippta inför starten på söndag iaf, får väl hoppas att dom blev nån sek snabbare av att få bort lite päls ;) 
Förövrigt så har jag fortfarande Morris men jag märker knappt av det själv, han är så himla lättsam så det är inte sant. Man bara tar han och går, så är han med på allt. Söten!
 
Nu inväntar jag Pehr, men ska duscha av mig hästhår och hästlukt sen ska jag göra en jävla svanhopp ner i dunet och vakna på ett jävligt bra humör imorgon. 
Puss på er! 
 
 
Måndag måndag
Hallå Måndag! Ledig på förmiddagen och jobbar på eftermiddagen/kvällen i  stallet med att klippa hästar, vara med å behandla Pallas patella & fixa lite med höet. Tills dess ska jag försöka få min rygg att sluta klaga. Alltså jag har så jäääävla ont i ryggen, det gör så ont! Fattar inte vart det kom ifrån.. Sen ska jag och Morris gå en långprommis också, såklar,t man må ju passa på. 
Förövrigt så var helgen skitfin, vi har grillat, hängt med Elin & Macklan, igår åkte vi till Rissna och kollade på  Mickas hus, vi skulle skruva buggy men vi fikade & kollade på jönssonligan & däckade i soffan istället. Så det blev en häärlig helg måste jag säga! 
Dock är lchf inte lika nice längre, elller jo det är najs. MEN min motivation är noll och ingenting just nu. Jag funkar ju lite så att antingen är det 100% eller inte alls.. och nu har jag tappat lite ork & lust. Jag kommer inte ge upp, absolut inte men just nu är det fan inte kul alltså. Jävla skit. Men men, nya friska tag! 
 
 
Nu är han hääääär
Vi kickstartade våra dagar tillsammans med en långprommis, bad av smutsiga tassar i dushen och nu ligger hunden däckad i bädden. :)