Moa Josefin Toresson

Starten på veckan
Hallihallå i stugorna! Vilken jävla förvirrande dag det har varit, den har varit skit kass och riktigt bra på samma gång. Fattar ingenting. Matmässigt så har denna dagen varit av värsta slaget. Ibland får man fan bara nog! Nya tag imorgon dock. Jävligt hårda nya tag! Måste börja löpträna för milen på riktigt nu.
Jobbmässigt så har dagen varit fin. Jag har assisterat vid laserbehandling av Palle. Alltså att se proffs jobba med hästens kropp är sååå jävla coolt och lärorikt. Jag frågade massor, lärde mig massor och hon var nöjd över att någon frågade massor verkade det som. Haha! Annars har jag klippt hästar. Att klippa ponnyer smtidgt som man har en jävligt kass rygg är en rätt så kass idé, men det funkar! Så nu är alla klippta inför starten på söndag iaf, får väl hoppas att dom blev nån sek snabbare av att få bort lite päls ;) 
Förövrigt så har jag fortfarande Morris men jag märker knappt av det själv, han är så himla lättsam så det är inte sant. Man bara tar han och går, så är han med på allt. Söten!
 
Nu inväntar jag Pehr, men ska duscha av mig hästhår och hästlukt sen ska jag göra en jävla svanhopp ner i dunet och vakna på ett jävligt bra humör imorgon. 
Puss på er!