Moa Josefin Toresson

Kung-moster-moa
Woop, det blev måndag igen och jag är helt ledig idag faktiskt, men sen jobbar jag 6 dagar i sträck som det ser ut, fint serru. 
Igår kväll kom vi hem från Sundsvallet efter att ha agerat barnvakt i helgen till min systers små guldkorn. Hockeyträningar & kalas blandat med lite fotboll, promenader, tvspel, legobygge, bingospel, lördagsgodis.. ni vet. Sånt som kids gillar ;) Hemresan igår var seeeg, trötta som bara den och känslan av att landa i vår egna säng med våra flufftäcken var obeskrivlig! Dock ska vi ner till svallet redan nästa månad igen, men då är det fest som gäller! Himla roligt :)
Idag tar jag min lediga dag & städade upp lägenheten, duschade mig ren, kirrade lite och sen ska jag iväg till la stada & möta upp Johanna & hänga med henne ett tag. 
Såg att jag var bokad typ hela veckan ut på hemtjänsten, och det var faktiskt bra pass. Så hurra för det! Me like! :) 
Jaja, nu ska jag nog kleta på ansiktet & dra på lite andra kläder samtidigt som jag poppar Uggla, höres! 
 
 
Sjukaste på länge
Helloisch! Lyckades faktiskt sova till 09.30 idag! Fick dock tvinga kroppen att somna om där vid 7, men det gick.. ;) 
Jag har i alla fall haft dom sjukaste drömmarna inatt, om ex, vänner, gamla vänner, ex-svärföräldrar, sjuka grejer. Alltså det går inte att beskriva för jag minns bara vissa delar, haha usch. Visade sig att Pehr också hade drömt lite knasigt. Herrejävlar :) 
Just nu sitter jag här ikläd pehrs varma skogshuggar tröja, rosa tjockrtjockar & natt shortsen & lyssnar på abba. Ska väl snart dra i mig lite frulle (fett-teee) & sen fixa mig för såhär kan jag fan inte visa mig ute! 
Jaja, sen hem & packa, sen får vi se vilken bil vi tar ner. Kanske lånar en från Rissna för subban är ju sådäär att åka långt i kan jag tänka. 
Råkes!
 
Men äru skön eller
Hej från en som håller på att frysa ihjääääl, men fyfan vilket helvetes snuskväder det är! Att jobba i detta väder hela dagen var inte så fruktansvärt roligt, men det gick! Slutade kl 15 & har mulat i mig en ölkorv som inte var så god ens, och om 1h ska jag iväg till travet & hålla kurs. Förra veckan skrev jag ju att vi skulle ha en teorikväll, så blev det inte. Vi körde men ikväll blir det TEORIIIIIII för hela slanten, fan för att stå ute i detta väder säger jag bara! Så teori, träna på att sela & lite stalltjänst får det bli. 
Imorgon ska jag ta sovmorgon (lovar att jag kommer vakna vid 7-8 iaf) och sen ska jag hänga fett med Lina & sen bär det av till klycktattarland på eftermiddagen. Det blir fint det! 
Nu ska jag peppa igång denna frusna kropp med lite music, råkes ma!