Moa Josefin Toresson

SöndagsjobbarN
En liten uppdatering från en 10,5h arbetssöndag. Det är knappt jobbigt att jobba nu när jag har Ikea & ny lägenhet (radhus!!) som morot. Eller jo, lite kämpigt vare när det helt plötsligt blev kaos-stressigt sådär från ingenstans.. Så äre å jobba med människor, då händer allt på engång! Aaaja. Snart är iaf denna 20h jobbhelgen över och ingen är nöjdare än jaaag! 
Efter jöbbe lät det som att vi skulle ut å dubbeldejta med Emelie & Viktor, låter riktigt najsigt det! Jag är redan huuungrig! 
Stopp min kropp!
Imorse mina vänner, eller icke-vänner, så blev jag kallad Tjock. (?!)
Sådär 07:15 en fredagmorgon, regnar ute, en jobbhelg står man inför, lite lagomt opepp liksom. DÅÅÅ av alla jävla tillfällen får jag höra att jag är tjock. BAAM. Chock. På riktigt, vafan säger hon? Tittar på mina andra kollegor som också sitter där runt bordet med hakorna nere på bordet och undrar vafan som precis sas, va sa hon? Tjock? Äre mig hon snackar med? Det sitter liksom på-riktigt-tjocka personer vid bordet men hon hoppar på mig? Vilken jävla slyna tänker jag såhär i efterhand.Just då blev jag mest förvirrad & lite ledsen, typ.
Tjock? Är tjock samma som fet? På riktigt? Jag? Haha kom igen! Jag kan visa dig en tjock människa om du vill men det kommer fanimig inte vara jag! Va äre för jävla påhopp! Hade hon sagt mullig så hade jag liksom, jaja fine. Någre extra pannor har man väl lagt på sig under sommarN men för att kunna kalla mig tjock så måste jag gå upp ungefär 15kg, så hejdare! 
Alla har sin egna bild av hur mulliga ser ut, i mina egna ögon är jag varken smal eller mullig. Jag är bäst. 
Men så var det inte imorse. Imorse hade jag en stund av svaghet deluxe och skrev till Victoria i panik och frågade om jag var tjock, haha.. Tänkte om jag hade missat den biten. Men nä, det var som jag trodde, jag var inte tjock. Inte enligt henne heller.
Men man kan ju fråga sig vad som ger henne rätten att kalla mig tjock, eller smal, eller vafan vet jag. Vad ger henne rätten att ens kommentera min otroligt jävla sexiga kropp? Stopp-min-kropp liksom! Vafan backa! 
Huuua. All min respekt för henne rann bort kan jag säga. Hade hon sagt det där till någon med sämre självkänsla så hade den personen lika gärna kunna fått anorexi eller bulimi av det där påhoppet. Fyfan för såna där jävla människor! Förra året fick jag höra av andra personer att jag absolut inte fick äta lchf för jag var för smal för det.  Alltså vart köper dom sig rätten att kommentera en annan människas  kropp!?
Mig rinner det av,det är lite som att hälla vatten på en gås.
Jag började käka lchf igen i måndags och har sen dess tappar typ 2,5kg vätska så jag är nöjd som fasen ja. Men det är mest för att jag mår bra på lågkolhydratskost och sen visst vill jag tappa lite kilon men det beror enbart på mig och fan inte va en kollega sa på morgonmötet. Punkt. 
 
 
Duktigast i stan
Jag har tränat, diskat, dammsugit, vikt tvätt, betalat räkning, sparat undan pengar, pussat på min kalrslok duschat, dammtorkat, lagat middag, nu ska jag snart iväg & jobba. Bara det som fattas sen är jag nästintill perfekt. Herre jisses va döktig man kan vara en helt vanlig torsdag! Produktiv som självaste jag vet inte vad. 
Näää nu ska jag smaska i mig laxen & sen traska mot jobbet. Jag ville mest bara visa hur duktig jag kan vara när jag vill ;) 
Hejsvejs! 
 
Eller ah, en dag kanske! Ska bara byta branch först men sen så!