Moa Josefin Toresson

jobbeliejobb innan juleliul
Jobbveckan lider mot sitt slut... Nääärå! Jag har ju en hel jobbhelg framför mig ja. Och sen måndag tisdag men sen får vi fara ner till svallet och fira jul! Tjoho 😄 
Men imorn fredag är jag ledig och då ska jag hänga med Victoria på stan är tanken. Jag borde hitta julklappar ja.. hehe huaaa jag har inte ens börjat fundera över det! Jaja. He löser sä! 
Ikväll har jag legat på soffan och kikat på GG och sen var jag upp och målade lite vitfärg och lyssnade på ljudbok ✅
Nää, nu vill jag sussa.. Nattis! 

3 år senare
3 år senare & här sitter jag och är minst lika kär idag som för tre år sen. Att kärlek kunde vara så lekande lätt kunde jag aldrig ana! Men med min Pehra så är de det. Fan vad jag älskar den där mannen! Galet!❤ Årsdagen spenderade vi hemma, vi gjorde hemmagjorda hamburgare, som börjar bli lite utav en tradition på årsdagen numer :) Sen kollade vi på film, myste på, gjorde kladdkaka som vi knappt åt av för vi käkade så mycket burgare.. haha åh. 
Annars dååå? Spontan fylla i helgen, drog med Vic & Christel ut. Roligt men jag förstår verkligen varför jag inte väljer det där livet längre. om jag säger så! Men ibland då och då ska man ut å lufta sig litte tycket ja! 
Veckan är full av jobb & målning. Mer spännande än så blir det nog inte 😊 

Utrotningens dag
Onsdag eller som jag kallar onsdagen . bondedag! Ikväll får man inte missa att sitta bänkad, tror det är ett himla spännande avsnitt så vitt jag har luskat reda på! :*
 Idag har jag varit lite tjock i skallen och har haft en envis skallebang. Men utrotade den med treo & ipren√
Har även fulla fingrarna med torkad vitfärg.. Jag utrotar allt träfärgat som finns här hemma nu, för det är verkligen inte fint. Inte alls. Men ju finare blire ju nudå när det mesta blir vitt & fräscht. Så små saker som fönsterbrädorna gör en jäkla skillnad efter dom fått en uppsnyggning av Moa & vitfärgen ;) Pehran släpade ju även hem lite möbler från svärmoder. En byrå och en stor vägghylla så det är mina större målar projekt nu. Riktigt roligt tycker jag! 
Byrån ska även få nya knoppar & kanske tapetseras litegrann, det beror lite på. Ni får la se!
Annars idag har jga även utrotat damm som letar sig ner från gästrummet som nu är totalt byggkaos. Haha, nu även fyllt med målatfärg och diverse annat ;) 
Ikväll vet jga inte riktigt vad som händer, jag håller på med torsk och äggsås ála lchf nu. Men sen blir det väl spackling innan bonde skulle jag tro, kanske lite mera målning å.. Hehe