Moa Josefin Toresson

Ett två kör
Hejsan hoppsan, vad det var länge sen! Fick en av hyvling att jag inte bloggar längre så det är väl bäst att man drar igång med det igen då... hah
Vad har hänt sen sist? Hmm, Massor! Pappa operation gick toppen för alla som undrar det, har är på g tillbaka nu & är starkare än någonsin. 
Jag jobbar stjärten av mig, känns som jag aldrig är hemma. & jobbar jag inte är jag i stan & övningskör, eller sitter med snoken i teoriböckerna. Dert händer dessutom rätt sjuka grejer nu, riktigt jävla roligt och riktigt jävla läskigt faktiskt. Igår drog kurserna på travet igång igen, och förmodligen blir jag upptagen på travet på onsdagar också nu framöver för nu jädrar har Jennifer kommit på en helt galen idé & eftersom jag är lika galen så hakar ju jag på.. Haha, jag ska dock inte hålla kurs då, jag ska gå kurs. Hon tycker ju att eftersom jag har ponnylicens så ska jag ha storhäst också. Hehe.. 
Nytt på min absoluta arbetsplats är ju att vi får inte lite nya hästar! Igår kom en ponny, 3 bast med en skitfin stam. Förra veckan kom Råbban, kallblodhingst 3 barre, inriden/sutten på, skitfin att köra så ni kan ju gissa om jag gick igång på det! Om jag nu ska utbilda mig ett snäpp till är det honom som jag kanske ska köra en del då, känner mig så hedrad! Det är roligt när någon tror på en. 
Idag ska jag plugga, städa och sen jobbar jag ikväll. Tjoppalompa!
 
 
Körigt värre
Tjolahopp tjolahej! 
Efter en finfin helg så är jag supernöjd med att det är måndag. Helgen blev brudhäng som bara den i lördags, och dessutom slutade det med att vi hamnade på fest också & blev lite på pickalurven. Himla gött! Tog det dock väldigt lugnt & åkte hem kl 01 redan faktiskt. Igår söndag så avverkades lite övningskörning, en sväng til stan & sen lagade jag och Pehr mat i flera timmar känns det som. Sen blev det jobb på kvällen så en helt jobbfri helg blev det inte, men det tkr jag om! 
Idag är det måndag & jag har en bra vecka framför mig som det ser ut nu. Dock så är den väldigt skrämmande på ett vis också.. Pappa åker in på op imorgon, jävlajävlajääävla cancer alltså. Men nu jävlar ska den få på käften. Fan vad jag hatar den där sjukdomen alltså. Usch! Men men, tror det kommer gå riktigt bra faktiskt. 
Annars så avverkade jag 80 min körlektion idag, gick riktigt bra idag med. Det där att folk tycker det är svårt att starta i backe är ju väldigt väldigt överdrivet faktiskt. Iaf när man gör en toppny bil ;) Hehe. Aja, imorgon & på onsdag kör jag igen. Fortfarande jordens nöjdaste med att jag varle jämtlands alltså & tur är väl det!
 
Nu ska jag äta dagens första mål. (14:48) & fortsätta lyssna på Uggla. Han lugnar mina nerver han. 
Ikväll börjar farmen också, missa ej! 
 
 
Tjingelitjong
Jiiisses vad skönt det var imorse när Pehr klev upp och jag kunde sova vidare. Nu återstår 7h jobb idag och sen verkar det som att jag är ledig hela helgen serru! 
Laddade upp för dagen med en pratstund med Vic och sen smackade jag i mig hamburgare med sötpotatis. Nu i början kan jag vara lite mer liberal med lchf och ändå gå ner och tappa vätska. Härligt som attan verkligen :) Kommer strika till mig sen igen dock, annars går det varken upp eller ner. 
Jaja, nu ska jag dra mig vidare mot jobbet. Inviger nya jackan idag å! Vit & lila. Hur jag ska kunna hålla den vit vettefan men det löser sig ;) 
Tjing!