Moa Josefin Toresson

Ett två kör
Hejsan hoppsan, vad det var länge sen! Fick en av hyvling att jag inte bloggar längre så det är väl bäst att man drar igång med det igen då... hah
Vad har hänt sen sist? Hmm, Massor! Pappa operation gick toppen för alla som undrar det, har är på g tillbaka nu & är starkare än någonsin. 
Jag jobbar stjärten av mig, känns som jag aldrig är hemma. & jobbar jag inte är jag i stan & övningskör, eller sitter med snoken i teoriböckerna. Dert händer dessutom rätt sjuka grejer nu, riktigt jävla roligt och riktigt jävla läskigt faktiskt. Igår drog kurserna på travet igång igen, och förmodligen blir jag upptagen på travet på onsdagar också nu framöver för nu jädrar har Jennifer kommit på en helt galen idé & eftersom jag är lika galen så hakar ju jag på.. Haha, jag ska dock inte hålla kurs då, jag ska gå kurs. Hon tycker ju att eftersom jag har ponnylicens så ska jag ha storhäst också. Hehe.. 
Nytt på min absoluta arbetsplats är ju att vi får inte lite nya hästar! Igår kom en ponny, 3 bast med en skitfin stam. Förra veckan kom Råbban, kallblodhingst 3 barre, inriden/sutten på, skitfin att köra så ni kan ju gissa om jag gick igång på det! Om jag nu ska utbilda mig ett snäpp till är det honom som jag kanske ska köra en del då, känner mig så hedrad! Det är roligt när någon tror på en. 
Idag ska jag plugga, städa och sen jobbar jag ikväll. Tjoppalompa!