Moa Josefin Toresson

WHEN I LOOK AT YOU, I CAN FEEL IT. I LOOK AT YOU, AND I’M HOME.
Saaaaaaaatan i gaaataaan! Vad roligt jag hade igår, tillsammans med vapendragarna Vic & Sandra. Kanske dom enda jag kan lita på idag utöver Pehr, & mamma & pappa. Ibland kommer det fram så mycket skit om folk som man faktiskt trodde bättre om. Jag är inte tom på skit heller, jag gör dumma saker, säger dumma saker spec efter som jag har en glappkäft, men skillnaden är att jag kan stå för dom, allt jag säger kan jag stå för. Den du! 
I alla fall! Tillbaka till det roliga. En spontanare på stråket, förfest på en camping. Wingmanade så som jag aldrig gjort förr, tror jag hittat en ny karriär ;) Kvällen slutade med en sleep over hos min partner in crime, Vic. 03:30 tror jag vi tillslut slocknde. Ååh, ibland är det bara så jävla kul. Perfekt fylla, perfekt allt! 
 
Idag har vi gjort en brakfrulle som liknade en fem stjärnighotells, och sen har vi legat i varsin soffa och kikat på film, solsidan osv osv :) Himla mysigt! 
Nu sitter jag här och längtar tills Pehr kommer hem, en natt utan honom sen fixar jag inte mer. ♥
 
 
Tål att tänkas på
Men tjääänareeee! Waaaas opp? Big dicks and airplanes! 
Tisdag 07-16 - check på den! Imorgon är jag ledig, på torsdag börjar jag 12. Finns risk för utgångar på stråket gött fölk, men vi får se. Jag har blivit så gammal å gaggig så jag vet inte riktigt. Plus att jag vill träna och inte bli spritfet såhär innan utlandet, det passar sig inte! 
Jobbet idag var.. tjaaaa va ska man säga. Segt. Känner inte alls samma jobbglädje som förut så jag antar att jag snart måste byta, alltså på riktigt. Nästan så jag längtar tillbaka till stallet där en stund, men sen kom jag på vilka följdskador det blev av det plus att svartjobb suger och kassare betalt får man leta efter. Nääää, tror jag måste hitta något helt annat. ELLER så skiter man i vad man jobbar med nu, jobbar stjärten av sig, sparar cash och söker nå rolgit i uppsala till nästa år, flyttar ner och börjar bygga en finfin grund för framtiden? Kan vara värt att tänka på! Jag börjar bli rastlös & sugen på att se mer än bara jämtland. Så ereeeee! 
 
Jaja. Nu ska jag lägga vinet det bubbliga vinet på kylning, ifall att. Hehe. Hörs! 
 
 
Stråket
Fin helg, stråket levererade, jag hann bli frisk tills dess, (tack ingefära!) osvosv.