Moa Josefin Toresson

Freedag i love u!
Min lediga dag = min effektiva dag. Fredag dessutom, dock står jag inför en jobbhelg men alltså jag älskar att jobba nu. Man ser hur sparkontot blir fetare & fetare. (iaf lite småmullig, höhö) Mmmmh! Love it! 
Iaf så har jag sovit ut till kl 09, drog & tränade runt 10:30. Hade ingen kraft i kroppen, jag brukar känna så på morgonen av någon anledning. Smackade i mig kokosolja sen jävlar! 3 km på cykeln som uppvärmning. Sen mage och armar tills jag fick lite lätt blodsmak i munnen. Det krävs dock inte mycket för att jag ska få det iofs men iaf ;) 
Nu ska jag duscha så fort jag slutat svettas och sen ska jag burna in till stan och handla en del. Tänkte göra lite matlådor idag som man kan frysa in och ta fram när det behövs. Det blir mycket lättare att hålla kosten om man har en plan också! Sen ska jag hem och laga mat I guess, sen ikväll ska jag tvinga Pehr att kolla den nya Johan Falk filmen med mig. Så mysigt! 
Nae nu må jag sätta fart. Hörs! 
 
 
Mina fina puckon
Men heeey! 
Nu har det faktiskt hänt lite roliga saker jag kan dela med mig av. Eller allt kan jag inte dela av mig med, ifall någon i min familj eller jobb skulle läsa... ;) Hehe. 
Midsommar 2015 - CHECK! Och jag minns saker! Jag lyckdes dricka sådär lagomt mycket och gissa om det känns redigt gött ;) Vi var i stan, jag och alla mina coola katter, å vi åt & drack, å vi åt å drack. Sen spelade vi kubb, brännboll, yada yada. Så.jävla.roligt vare. Klänning-väder dessutom! Mjaarå. Vet inte vad jag ska säga mer. Jag ska vara nykter ett tag nu då jag jobbar två eller om det var tre helger i rad nu. Gottgötthärligt! 
 
 Idag tog jag tag i mitt liv igen, jag kan inte äta skit - för då mår jag skit. Det är omöjligt att må riktigt gött när man äter kassa kolhydrater (typ pommes) och socker. Man tjoffar runt där med sin ballongmage och bara uuuu'ääähh. Nä fyfan. Så back to basic! Lchf it is! Jag fes ju ur mig typ 2-3 kg förra veckan som nu är tillbaka för att jag samlat vätska så in i bängen med alkohol å socker å skit. Fyfan, snuskigt. 
Träningen vare ju också då.. Idag drog jag i  mig lunch och sen vet jag inte vad som hände men jag tog mig faktiskt iväg till gymmet. Bara det! Var typ nervös för hur tungt det skulle vara men jag drog runt cykeln på milen, hade massor med krut kvar i benen men efter det drog jag hem. Går ut lugnt och fint nu så kanske jag kan bygga upp en hållbar grund. Dessutom har jag en förkylning som pyr som jag inte vill locka fram. Men vi får se. Skönt så in bängen vare iaf, så fort jag kände gym24-lukten så blev jag lite lycklig i kroppen faktiskt. Jooorusatteee. 
 
Näää nu ska jag förbereda maten för dagen, kyckling med avokado. Bra skit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lite såhär var jag att ta kort på, fick lite skäll för att jag inte hade nå tålamod och inte kunde vara seriös men vafan, seriös liksom - hur roligt är det?!
mjaaarå
Men hejsan. Lever ni, trodde ni att jag lagt ner bloggandet där ett tag? Mjaaaa, man kan lätt tro det men jga vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag jobbar, jobbar, jobbar, bantar, jobbar lite till, yada yada. Alltså ärligt så är det inte SÅ intressant så jag återkommer när jag har något som är av intresse igen! Kan dröja en evighet men ni (vilka ni nu är...) letar ju er alltid tillbaka så fort jag säger ett knyst här sååååå vi hörs då!