Moa Josefin Toresson

löpning i all ära
Tack mig själv, för att jag valde att börja bygga upp konditionen på cykel/crosstrainer istället för att gå rakt på löpbandet och börja kuta som en stucken gris. Idag sprang jag på riktigt igen, det har jag inte gjort sen jag började träna igen. Och det gick verkligen över förväntan. Visst, svetten sprutade och så (det har ju dock inget med hur vältränad eller icke-tränad man är) men det var intes å jobbigt ändå. Jag hade kraft kvar. Riktigt bra kondispass iaf, efter det slaktade jag magen lite intensivt sen gick jag hem igen. Fan vad jag älskar att ha gymmet runt knuten, då kan man kuta dit när som.
Nu är jag taggad på att kunna springa milen under 60 och cykla milen under 20. Jag är inte där ännu, men jag kommer att bli! 
Jaajaaa, nu ska jag duscha så fort jag slutat svettats och sen må jag fixa krubb innan jobbet drar igång ikväll. 
Tjingtjongkaramelstång 
 
fullt upp fast ändå inte
Tjoppalompa! 
Här händer det saker, eller nja egentligen inte så mycket alls faktiskt. Har haft Victoria hos mig sen i söndags. Himla mysigt! Utöver det så har jag försökt skaka av mig radiotjänst som är riktiga jäkla parasiter alltså. Men nu verkar det som att det är löst, förhoppningsvis! Annars blir det nog väldigt lite jobb nu i två månade rinnan sommarn kommer med semestrar och allt vad det innebär. Men men! Jag har ändå fullt upp med träning och att avsluta det sista på körkortet. Det sker förjävla snart det faktiskt, läskigt men roligt! 
Träningen går bra, jag har fått med mig Pehr på gymmet nu också. Skit skoj! Igår köttade vi crosstrainer en sväng och sen armar, lite ben blev det ju faktiskt också. På torsdag äre body pump som gäller igen, komemr alltså inte kunna röra mig på hela helgen typ, haha. 
I helgen är det ju förresten påsk och det kommer vi spendera i goda vänners lag. Skippar helt att fara runt till alla familjer och håller oss i Brunflo med fina vänner och äter god mat istället. Helt underbart! 
 
 
Sommarvikt

Dag två efter body pumpen och jag håller på att dööö så fort jag rör minsta muskel. Fyfan i helvete vad det tog, överallt! Pehr får knappt röra mig och gör han det måste det ske väldigt väldigt försiktigt. ;) Jajaa, gött att känna att man gjort något vettigt iaf men ja. Börjar bli lite små less på att leva i konstant träningsvärk. Men det är smällar man får ta när man bygger om sin kropp, värt det!

Igår var jag i skobutiken och jobbade, fullt upp med saker hela dagen så timmarna bara sprang iväg. Sandra kom förbi och hälsade på också. Himla roligt och träffa henne igen, det var svinlänge sen! Men förjävla skoj!

Idag är det lördag, jag är ledig hela långa helgen och har ingenting alls planerat.. Hmm. Vaknade dessutom 06:45 imorse, kan bero på att vi somnade innan 22 igår, haha alltså det är en sån jävla kärringvarning men är man trött så är man! Funderade iaf på om jag skulle dra och gymma men kom på att jag typ inte kommer kunna göra ett jota där iaf med denna träningsvärk och jag får ju ont i foten efter typ 5km på cykeln så det känns så himla ovärt liksom. Får se om jag får med mig Pehr på lite träning ikväll typ, han har ju också skrivit in sig nu så nu ska vi bli snyggaste paret i stan, höhö ah fast njae. Det är vi ju redan ;) 

Jaajaaa, föresten så är ansökan till farmen nu inskickad och jag vakar över min telefon som en liten hök-mama. Ska inte missa om det ringer ettt nr jag inte känner igen iår! 

 

Jajaaaaa, lite körkortsplugg kanske, eller något. 

Pusskramhejsvejs