Moa Josefin Toresson

fullrulle
Hör hemma är det full rulle kan jag tala om. Nu är det snart klart för tapetsering i vårat blivande sovrum. Tapeterna är rivna, det som satt löst iaf, dom är slipade och spacklade. På lördag kommer Issa och Märit å tapetserar. Yey! 
Sen äre bara pang på nästa rum som är gästrummet/dator-kontor-rum.
Sen ska det även tapetseras en fondvägg här nere, och trappen ska bli vit.  
Jaja, imorgon ska jag måla listerna I sovrummet vita och sen jobba såklart. :) höres! 
.
När jag kom till hagen och Tibbe fick syn på mig så gnäggade han högt och lycklig. Det fick mig nästan att börja gråta, jag tok älskar den där hästen! Han fick iaf en väldigt varm kram av mig och massa pussar.♥ 
 
FInns mycket fina minnen här på bloggen måste jag säga.. Finaste Tibbe. Vad du är saknad ♥
 
 
mums på livet
Jävla skit grejer, hade skrivit en hel radda men vips så vare bärre börte. Men blir ju som less. Jaja! 
Livet rullar på, men jag hade tänkt sluta rulla fram så en underbar nystart på lchf är igång! Jag vet ju att jag mår bäst av det, men har ätit "vanlig" kost nu i nå månader å det var ju dumt.. men men! Sockerfri fram till jul försöker jag med också. Igår våldgästade Bella å Pecka å hade med sig fika, jag smacka i mig lite prottepudding istället jag! Så ska det se ut!
Annars då, vi älskar våran nya lägga. På riktigt alltså, love it! Lite nya tapeter å en tur på Ikea sen kommer det vara så fint å trivsamt så jag kommer inte vilja lämna hemmet för i minut ens ;) Att dessutom få göra detta med min otroligt bästa Pehra gör allt mycket bättre bara det.
Pionjär är vi ute från ny, städat och besiktigat så nu sätter vi aldrig våra fötter där igen, eller jo. Men bara på gymmet då förstås ;D
I helgen jobbar jag lördag men sen blev jag ledig söndag så jag övervägde där ett tag att hänga på brudarna ut, men jag vill nog koncentrera mig på hemmet, riva å slipa ner tapeter så vi kan tapetsera å bli klara rätt kvickt :)
 Näääää nu må jag fortsätta jobba på :) höres!