Moa Josefin Toresson

Nu drar vi
Ey yo! 
Jag sitter här, förtränger tankar allt vad jag orkar och känner hur det dundrar i hela kåken, dom håller på att byta fönster i läggan under våran - jag tror snarare att dom river stället. Det låter så i alla fall. 
Här hemma får man kliva över kartonger som står, överallt, just nu. Jaja. På måndag får vi nyckeln till vårat nya hem! Som vi har längat.
I söndags så var det ridning igen. Jag fick samma häst, suuuuuck. Men men, nu visste jag precis vad jag behövde göra. Dock efter en bit in i lektionen så får jag byta häst (till min stora fördel och lycka!) Det var en kvinna som ramlade av en 6åring, hon vågade inte rida honom efter det så vi gjorde ett byte. Fyfan vilken häst, stor, mjuk och så jävla ball. Fyyy fanken vad jag njöt kan jag säga! Länge sen jag satt på en häst med den känslan. Waah, så roligt! Jag kommer aldrig kunna sluta med ridning helt, det går bara inte. Man kan bara hoppas på att jag får honom nästa vecka också :) 
Idag ska jag måla stolarna en sista gång. Då har vi målat dom 4 gånger, det ska nog räcka. Och sen ska jag väl fortsätta packa ner vårat hem i kartonger. Inte mig emot - nu drar vi härifrån! 
 
I could hold you For a million years to make you feel my love
 
 
11 år senare.. Den första kärleken rostar aldrig. Nu tänker jag vara stark för din skull, men när du är borta. Vem ska jag då vara stark för? Det här, är den värsta smärtan någonsin. 
Älskade älskade vännen♥
Bra helg!
Well hello peeps! 
Min lediga helg är över och den gick åt i ett stort naffs.. Som vanligt! 
Fredagkväll jobbade jag till 20:30 typ, sen kom jag hem till Pehr, Issa & Pecka som satt å drack öl å spelade. Vi fortsatte med det, jag gav upp kl 02:00 för jag skulle ju fotas med Tibben dag efter så jag ville få lite sovtimmar iaf. Dom andra höll ut till kl 05 ;) 
På lördagen styrde jag och Elin mot Mattmar och min älskade polle. Fikade där, fotade kusarna och myste på med dom i flera flera timmar. Riktigt roligt var det, jag hade inte tid på att tänka på vad som komma skall, så det blev ett riktigt fint minne utan tårar. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna vara där utan att gråta men jag hade bara roligt. Knashästarna! 
Vi kom hem till förberedelser för tacomiddag. Sen dök det in folk så tillslut var vi Pehran, jag, elin, macklan, daniel, chatrine, marcus och caroline. Mysigt! Vi drack lite, spelade kort, osvosv. 
Söndagen blev rååålugn, chilidill i soffan hela dagen med min fina Pehra. Men sen på kvällen blev det första ridlektionen på Tanne för mig & Sandra. Vi överlevde med bravur! Fan vad roligt det är, ska bli roltigt att träna fram ridskillsen igen! 
 
 
Smakprov på alla fiiiina höstbilder på oss! ♥