Moa Josefin Toresson

Nu drar vi
Ey yo! 
Jag sitter här, förtränger tankar allt vad jag orkar och känner hur det dundrar i hela kåken, dom håller på att byta fönster i läggan under våran - jag tror snarare att dom river stället. Det låter så i alla fall. 
Här hemma får man kliva över kartonger som står, överallt, just nu. Jaja. På måndag får vi nyckeln till vårat nya hem! Som vi har längat.
I söndags så var det ridning igen. Jag fick samma häst, suuuuuck. Men men, nu visste jag precis vad jag behövde göra. Dock efter en bit in i lektionen så får jag byta häst (till min stora fördel och lycka!) Det var en kvinna som ramlade av en 6åring, hon vågade inte rida honom efter det så vi gjorde ett byte. Fyfan vilken häst, stor, mjuk och så jävla ball. Fyyy fanken vad jag njöt kan jag säga! Länge sen jag satt på en häst med den känslan. Waah, så roligt! Jag kommer aldrig kunna sluta med ridning helt, det går bara inte. Man kan bara hoppas på att jag får honom nästa vecka också :) 
Idag ska jag måla stolarna en sista gång. Då har vi målat dom 4 gånger, det ska nog räcka. Och sen ska jag väl fortsätta packa ner vårat hem i kartonger. Inte mig emot - nu drar vi härifrån!