Moa Josefin Toresson

<3
 
How long will I love you?
As long as stars are above you
And longer if I can. 
Mys&jobbhelg
Tjoppaa, vilken mysig helg det blev trots att jag jobbade! Fredagkväll var Macklan & Ein här, vi käkade på chili, där anslöt Viktor också! Sen spelade vi wii i vanlig ordning och snackade skit. Lördag dag.. Va gjorde jag dåå? Inte mycket! Träffade Elin & Mucklan en sväng vad jag vet. Jobbade kväll och kom hem till en svärmoder och sambo som hade putsat upp köksfönstrerna till flytten. Såå gött! Söndag blev det jobb på morgonen, sen årehöstmarknad över dagen med sväris och Pehran. Sen jobb på kvällen igen ;) Full fart helt enkelt! 
Inatt vad jag och Pehran upp vid kl 0430 och kollade på blodmånen, häftigt! Sen somnade jag om till 08:30 typ :) Börjar jobba kl 12 till 21 så det blir braaare :) 
I veckan så blir det mest jobb, lite ärenden på stan ska uträttas och sen i helgen fyller jag år så då blire väl litte firning här. Tänkte att man kanske skulle varit lite folk på lördagkväll här på en spelkväll/alkoholkväll. Jag har en vinflarra som bara står som jag har sneglat på hela helgen. Sååå sugen! 
Fasen va jag längtar tills vi flyttat och kommit i ordning, då ska vi ha tacokvällar, spelkvällar & vinkvällar hela tiiiiden! Å alla kommer få plats i en gigantiskt superfin ny soffa, alltså gaaaaaaaah fan.vad.jag.längtar!
 
 
Suuuuuuuck
Goder morgon! 
Här har ni en som måste byta jobb. Haha alltså, jag är för bekväm för att ta tag i det men jag måste i alla fall hitta ett till vik någon annan stans. Jag har ju legat sjuk hela veckan, min kropp pallar inte riktigt mina jobbveckor/helger och när jag väl får en ledig helg och slapnar av - BAAAM. Då ligger jag däckad sen.. Idag är min sista sjukdag tänkte jag så jag ska jobba i helgen. Till historien hör också att jag sovit så dåligt inatt men nu på morgonen så hade jag somnat till riktigt bra. Vaad händer då? Jo då ringer jobbet 07:10 och ba: Vars är du? Du ska jobba nu!" Eeeh, näe va! Jag har inte friskanmält mig för det skulle jag göra idag så ni viste att jag kunde jobba i helgen. (Man ska friskanmäla sig innan kl 12 dagen innan man ska jobba) Jaaahaaa säger dom då?? - Då har ju bemanningen bokat upp mig trots att JAG ÄR SJUK. VAAAFAAAAN ÄR ERAT JÄVLA PROBLEM!? Alltså den här stressen, all energi det kostar en - det är knappt värt det. Jävla kukskallar. Stackars mina fina gamlingar som råkar ut för detta system som gör att folk inte vill jobba inom det. Jobbet i sig tycker jag verkligen om, jag är en väldigt omhändertagande person och gamlingarna loooove me long time men tyvärr, ni kommer att förlora mig också! 
Anyhow, så efter att jag ringt och blivit väckt och stressad kunde jag ju omöjligt somna om så det var bara att pallra sig upp och göra det bästa av situationen.. Koka te, tända lite ljus & dra igång nyhetsmorgon.
MEN för att kompensera upp ett kast uppvaknade - lönen trillade ju in inatt - det jag kämpar för. Mer än halva lönen, smaaaack! Rakt in på "flytt/nytthem"-kontot. Men som sagt, man kanske skulle försöka tjäna dom där pengarna någon annan stans.. Trist men såäre. 
Jaja. Idag ska jag ta vara på min sista sjukdag med att slipa lite stolar i lugnt tempo och spela wii typ. Lite så jobbar jag idag! 
Höööörs dååårå.