Moa Josefin Toresson

Konstig fakta
  • Den enda artistern jag kan säga är min idol är... Magnus Uggla! Min king. Han har hjälp mig genom många diskberg & ännu fler fester. Jag är ju väldigt ointresserad av musik annars och lyssnar mest på radio som en äkta kärring.. Haha men ja. Skare vara någon skare vara Uggla!
  • Jag har en regel att bäddar man rent är det = med att man måste duscha. Ibland är jag sååå trött när vi bäddat rent å vill bara dyka ner men nääärå! Det går inte för sig, serrö. 
  • Jag smyg-gillar rosa. Det kan helt plötsligt sluta med att massa jag äger å har är rosa utan att jag ens har tänkt på det. Min kalender, mina snickarbrallor, träningsbyxor, hörlurar, osvosv. Jag har ingenting emot rosa men det är så konstigt att jag inte ens reflekterar över det när jag köper rosa saker.
  •  Jag tycker väldigt mycket om Abba också....
  • Jag tror absolut inte på gud, jag är snarare en religons-hatare och kan inte ens förstå att folk kan vara så urbota dumma.. Men! Jag tror på någonting. Universum? En positiv kraft? Ödet? Någonting äre iaf. Ofta när saker löser sig av sig själv, typ det hinner slå om till grönt vid ett trafikljus igen, eller att en person jag inte orkar prata med står vid utgången vid Ica där jag snart kommer gå förbi. Skickar en liten tanke att nuuu äre dax att hjälpa till och vips så knallar personen ifråga iväg och ut. Tackarrrr. Om det bara är tillfälligheter eller så vet ju ingen, men man får mycket hjälp! 
Nä nu har jag haft lite för tråkigt känner jag! Det var ju evigheter man hade ork att göra något sånt här... Haha! 
Jaja. Vi hörs nästa år då, gott folk. På återseende! :)