Moa Josefin Toresson

Konstig fakta
  • Den enda artistern jag kan säga är min idol är... Magnus Uggla! Min king. Han har hjälp mig genom många diskberg & ännu fler fester. Jag är ju väldigt ointresserad av musik annars och lyssnar mest på radio som en äkta kärring.. Haha men ja. Skare vara någon skare vara Uggla!
  • Jag har en regel att bäddar man rent är det = med att man måste duscha. Ibland är jag sååå trött när vi bäddat rent å vill bara dyka ner men nääärå! Det går inte för sig, serrö. 
  • Jag smyg-gillar rosa. Det kan helt plötsligt sluta med att massa jag äger å har är rosa utan att jag ens har tänkt på det. Min kalender, mina snickarbrallor, träningsbyxor, hörlurar, osvosv. Jag har ingenting emot rosa men det är så konstigt att jag inte ens reflekterar över det när jag köper rosa saker.
  •  Jag tycker väldigt mycket om Abba också....
  • Jag tror absolut inte på gud, jag är snarare en religons-hatare och kan inte ens förstå att folk kan vara så urbota dumma.. Men! Jag tror på någonting. Universum? En positiv kraft? Ödet? Någonting äre iaf. Ofta när saker löser sig av sig själv, typ det hinner slå om till grönt vid ett trafikljus igen, eller att en person jag inte orkar prata med står vid utgången vid Ica där jag snart kommer gå förbi. Skickar en liten tanke att nuuu äre dax att hjälpa till och vips så knallar personen ifråga iväg och ut. Tackarrrr. Om det bara är tillfälligheter eller så vet ju ingen, men man får mycket hjälp! 
Nä nu har jag haft lite för tråkigt känner jag! Det var ju evigheter man hade ork att göra något sånt här... Haha! 
Jaja. Vi hörs nästa år då, gott folk. På återseende! :) 
 
 
Julkompott
Men hello! 
Kvällen innan nyår och jag ligger ner krupen i sängen och poppar magnus uggla i nytvättade sängkläder, nyduschad. Är livet så mycket bättre än så? 
Anledningen till att jag redan ligger till sängs kl 21 en fredagkväll är för att jag under julen har dragit på mig en förbaskat förkylning. Super duper jäkla jobbigt men man ska väl inte klara sig helt heller.. 
Julen då. Alltså den bästa julen på mångra år. Det måste jag ändå säga! Vi var på vift från den 23 till den 27 och hann med 3 olika ställen. Men oooh, va mysigt det har varit! Hemma hos mor & far var jag och Sahara (systers hund, som var min lilla skugga under hela julen) mycket. Det var väl det bästa av allt, bara prata och mysa. Sen var vi i Myrviken & Rissna också såklart, fina familjer! 
Men sen blev jag klen och blev t.o.m borta från jobbet nå dagar. Men nu är jag tillbaka och imorgon är det jobb, på självaste nyårsafton :) Vi ska styra upp en god och fin trerätters på jobbet med alla våra boenden och sen skåla in det nya året kl 22, sen far jag hem och skålar in året på riktigt med sambo & säkert nå fler också. Fint serrö! 
 
Det blev mest hundbilder i jul märkte jag.. Men ni får väl se 2st iaf :) Fina hundis♥
 
 
 
 
We go a long way back
Någonstans måste jag få skriva av mig känner jag. 
Idag har vi rotat fram Pehrs gamla filmkamera, och på den hittades det filmer från en fest. Närmare bestämt Pehrs 18års fest, 2010. 
Där fanns det filmer, ojojoj. En 17 årig Moa, en 18 årig Pehr. Våra ex, våra vänner, både förlorade och en del som fortfarande finns kvar idag. Jag var bara tvungen att göra några urklipp så ni får se lite i alla fall. Alltså det är en sån märklig känsla att se sig själv sitta så nära Pehr och nu veta vad som väntade oss då. Och jag vet ju fortfarande vad jag såg i P då, redan då, för 7, snart 8 år sedan. 
Nu sitter vi här, varit tillsammans i 4 år, sambos i mer än 3 år, planerar hus och allt vad det innebär. En framtid tillsammans, alltså jag måste vara så lyckligt lottad att jag nästan blir rädd. 
Tänk om 17åriga Moa hade vetat det då, att hon en dag faktiskt skulle få Snyggpehr som sin pojkvän. Det trodde hon väl aldrig, om än drömmen fanns där. ♥
Och en annan del av mig ser en del som jag har förlorat och det gör såklart ont enda in i själen.. Men allt har sin tid & ja, jag har alla minnen med mig än idag. 
 
I alla fall, i klippen så satt vi och sjöng för full hals Backyard babies "saved by the bell" och just nu sitter jag här och lyssnar på exakt samma låt och känner så himla mycket. Men jag kan inte lyssna allt för högt för då skulle jag väcka sambon som lagt sig redan.. Helt sjukt att den sambon är Pehr! Jag kan verkligen lägga mig med ett leende på läpparna ikväll och alla andra kvällar som kommer.♥
 
 
•Now lower your guns
We'll meet again
There's something
In the air tonight
And it never seems
to get dark•