Moa Josefin Toresson

tooodelooo
Men hey! 
Ledig tisdag, fiiifanken så fint. Denna månad har jag faktiskt chillat lite på jobbfronten. Dewt känns bra, man måste inte köra 110% hela hela tiden.
Annars då, vad har hänt sen sist. En hel del! Vi har firat Pehran som blev 24barre i lördags. Fest & utgång. Förjävla roligt faktiskt. Söndag låg vi bara hemma Jag, Pehr, Vic & Erik. Totalt sopslut. Avslutade allt med pizzaaa och farmen, perfekto! Vi har tapetserat klart på övervåningen nu å! Så nu är ikeatrippen planerad. Sen kommer det säga pang så bor vi som kingers, fan vad ooonderbart! 
Idag ska jag planera mat inför veckan (dietar nu igen) inte träna då P har smittat mig lite med förkylning. Inte så hemskt men tillräckligt för att det förmodligen kommer bli sämre vid ansträning. Sen ska jag också snicka ihop ansökan till farmen. :) Superduperrr
 
Nä nu ska jag börja skriva farmenansökan och hoppas på att jag får dra härifrån till sommaren.. Fast... Får man ta med sig sin bättre hälft? Haha 10veckor utan P skulle vara en mardröm! 
Hörs
 
 
Torstamoster
Tjeeeena! Men nu var det ett riktigt tag sen sist igen. Jag har egentligen inte så mycket att skriva om, jag jobbar, äter, sover, osvosv. Mitt vanliga liv rullar på helt enkelt! 
Idag är det torsdag & jag är helt ledig idag, så skönt! Jag är ledig hela helgen sen också, då fyller ju min Pehra år så då blir det till att fira! En utgång vore väl fint då? Ja P får bestämma men det är ju maltfestival i stan då, så man borde väl passa på å dra ut å dricka lite öl :) 
Annars var jag på tjejkväll i måndags med mina torsta-bruds. Alltså vad jag tycker om er! Världens finaste tjejer♥
Då släpptes en glädjebomb också, Empa P ska bli mamma = vi ska bli torstamostrar! Jag började lipa som ett liten barn. Alltså åååh, den där ungen kommer få vara med på mycket rabalder! Bästa torstaungen. 
Jag har ju alltid varit "barnmotståndaren" men det är ju bara för att jag själv inte vill ha några, just nu i alla fall. Jag tycker liksom att en katt just nu vore för stort ansvar. Men det är vi det. Man är olika och det är tur det! :)
Jag funderar istället mycket på utbildning och ett nytt steg i livet. Måste till att börja med plugga upp en del betyg. Men efter det då?? Vad ska man bli?! Det är den största frågan i livet typ.. Jag vill så mycket men tror så lite på min egen kapacitet. Ett problem jag måste jobba på! Jag ska bli nå jävligt roligt i allla fall, mitt mål är ju att jag ska älska mitt jobb, så jag får utgå från den först & främst. 
 
Just nu sitter jag och inväntar vaktmästarN som ska besiktiga tapetseringen i sovrummet så vi kan få tillbaka lite cash för det vi ligger ute på med där. Appropå det så måste jag kirra lite kontonr och så nu innan han kommer så jag må springa! Men vi höööööres snart igen! 
 
 
 
 
Blir ingen uska av denna slitna kvinna
Oh jisses.. Vilken sliten kvinna.. 
Tisdag idag, jobbar delad tur, hade ingenting planerat mellan så jag hamnade på soffan idag. Kännt detta komma mer och mer dom senaste dagarna. Rätt var det är så får jag en riktig tröttdag, och idag var den. Så från 10-15:30 låg jag i soffan, sov mest, kikade lite tv, sov igen. Alltså förstår ni? Detta efter att ha sovit 7h inatt ändå.. Jaja, jag vet att jag får en sån där dipp ibland och då äre bara att vila. Imorgon är jag ledig, men förhoppningsvis är jag piggare då så jag kommer iväg på gymmet och lite sådär.  Jag ska inteeee utbilda mig till uska, nu har jga varit i branchen i snart 2 år och jag är redan less och så jävla less på arbetssituationen med bemanningsenheten, personalbrist, stress, press, skit & insparingar. Så är det! Trist för jag passar inom vården. Men så länge det är så kasst betalt & sånt kasst arbetsförhållande så kommer jag inte utbilda mig inom det. Hallå delade turer?! Ett jävla skämt är va det är! 
 
Jaja, nu ska jag snart iväg på jobbet då, jobba 5 h. Ledig imorgon, jobbar 7-17 på torsdag och sen är jag 3dagars-ledig. SÅ SKÖÖÖNT. När jag  är färdig utbildad (till vad jag nu ska bli) så ska jag aldrig mer behöva ha måndagsångest och sån l'ängtan till ledighet. Då ska jag älska mitt jobb så jag knappt känner att jag jobbar. Jappjaoo. 
Jaja, dax för detta biträde att kliva in i rollen å dra på leendet. Ett två kör!