Moa Josefin Toresson

En vecka till
Tjoppaaaaa, en Veckan till har gått sen jag skrev sist.Jag har mest jobbat, jobbat å jobbat litte till. 10 dagar i rad nu men nu blir det en ledig helg!: Inge speciellt som händer egentligen. Vanlig tacosmidda hemma hos mig och pehran ikväll med litr goa vänner. fångarna på fortet vill jag se också ! Sen måste jag å P ta tag i gästrummet/kontoret å göra klart det sista för tapetsering. Det bara måste vi göra i helgen!
Sen nästa vecka blir det full fart på jobbet igen. Pehr är borta på utbildning igen hela den veckan men då ska jag ha Victoria boende hos mig hela långa veckan 😃 Så mysigt vi ska hare! 

Jaha nähä, nu ska jag nog fortsätta jobba här. Hörs nångång!  
puss på livet
Och vips så var det söndag, igen! 
Den gångna veckan har innehållit en hel del. Massa ensamtid, middag å farmenmys i stan, sleepover med två brudar varav en av dom (Vic) fyllde år i fredags. Firade henne med fika på sängen när jag kom hem kl 11 från jobbet. Tanken var att dagen skulle vara jättekanonbra men det gick käpprätt åt helvete med bilar som vägrade starta i kylan, punka, pbot, alltså problemen avlöste verkligen varandra. 
MEN, efter en skitdag så fick vi verkligen en sån jävla fin kväll! 
Lite alkohol å så jädra God mat på allstar. Efter det for jag Elin å macklan till flyget & hämtade hem min Pehra som varit borta hela långa veckan. Saknad är bra, jädrar vad jag har saknat honom denna veckan alltså. Jag är så bortskämd som har en sån fin pojkvän, så himla tacksam att vi har varandra, alltid ❤ The love of my life, helt klart!
Sen åkte vi hem, äntligen få sova bra efter en vecka med orolig sömn. Det där med att sova själv är inge roligt alls.. 
I helgen har jag jobbat också så nu ska jag hem efter 9h på jobbet till Pehran & Victoria. Mina små älsklingar där hemma! 💕 
Veckan bjuder på fixning av rum & jobb. Typ så! Vi höööörs  

Ensamvecka
Jo men tjenare! 
Ligger just nu i denna stund utslagen över halva soffan. Söndagskväll, säsongstart av farmen, måndag imorgon, jobbjobb å sen farmenmys i stan är planen! 
I helgen har vi haft det så mysigt med fint folk runt omkring, i love it.
Skjutsade dock min bättre hälft till flyget i eftermiddags.. Han ska vara i Göteborg hela veckan för lite utbildning så jag blev väldigt ensam här hemma helt plötsligt. Men det ska ju tydligen vara bra säger dom, att sakna varandra.. Jävla påhitt det å, roligt äre inte iaf! Desto roligare när han kommer hem dock! 😘 

Jaja nänä. Nu ska jag invänta att jag blir trött å ska sova. Hörs under veckan!