Moa Josefin Toresson

Nattis

Ett litet Hej från jobbet 👋
Har precis lagt mig här i jour rummet och inväntar den där John Blund. Han brukar dröja när jag är på jobbet, men vi får väl se! ☺ Lite serier och sen slocknar jag nog.
Annars dåå, så tar jag helg imorgon! ✌ På en onsdag, inte fy & skam direkt. Det blir lite vindrickning med hemtjänstfolk dirre efter jobbet & sen får vi se om vi drar på stråket. Den där lusten går upp & ner 😉
Nu på kvällen så pratade jag lite med vic också, den var nog den snabbaste timmen på hela dagen skulle jag tro! 😏
Nääää, men vi hörs nå!
Pööss

Let me be your wings

Precis såhär är en del av mina favorit kvällar. Umgås med kärleken, kika på serier & sen gå & lägga sig ihop & somna i bra tid. Lugnt & fantastiskt.
Kikade precis klart på Tummelisa på netflix nu, snubblade över den och kände att jag verkligen ville den. Den har väldigt mycket av barndomen i sig & jag kunde fortfarande sjunga med i alla låtar. "Duuu klarar av precis vad som helst, baaaara hjäääärtat är meeeed!🎶🎵 Åh, minnen💕
Förövrigt så heter jag moa.josefin eeeeller mtoresson om ni inte har mig på snap. 👏 Bara å lägga till!
Nu ska jag också somna, nattis😻

Workaholic
Svejsans hejsan från en hårt arbetade kvinna!
Eller.. arbetande stämmer. Men hårt vet jag inte ;) Idag på jobbet har vi varit på min favotitplats Andersön och bara varit iprincip. Riktigt mysigt! Annars så har jag lagat mat också. Biffgryta och alltså aah va god den blev! Gick inte efter nå recept utan körde på känsla och ja, det brukar bli bäst då!
Nu jobbar jag typ konstant tills på Onsdag, och sen är jag ledig i fyra dagar. Då tänkte jag testa på stråket & sen bara vaaara. Någon yra blir det nog inte, har ingen alls lust med det!
Jaaja, nu ska jag invänta läggdax, är redan trött. Haha!
Hejs!