Moa Josefin Toresson

SaabägarN
Hej måndag! 
Som vanligt så gick helgen åt alldeles för fort. Men det blev en fin helg i alla fall. I lördags gjorde jag inte alls många knop, men det var ju som skönt det å! Igår söndag så jobbade jag på Storågränd, eller jobbade vettefan! Jag och en boende åkte till travet för att kolla in hopptävlingarna och fika.. Och sen var vi där från 12-16:30, Haha. Kan man kalla det jobb? ;) Världens bästa isåntfall! Ikväll jobbar jag också, får se vad det har att bjuda på då. Jag har ju inte jobbat där så mycket än, så jag har som inte fått in några rutiner. Men det kommer ju! På onsdag har jag första natten.. Om jag är nervös, så förbaskat! Men det kommer gå bra, försöker jag intala mig själv ;) 
 
Igår brändes det lite pengar också. Eftersom jag kommer jobba utanför Bruppan nu så har jag ju behövt en egen bil. Och så blev det! Än så länge älskar jag den, jag har ju alltid tyckt om saab, och tycker inte alls om audi & bmw istället. Har bara dåliga erfarenheter av dom, men saab känns kanon, vad än alla andra säger ;) När jag blev tillsammans med P så hade ju han en saab 9-5, men han sålde den och det har vi bannemig ångrat sen. Men nu har vi en nyare finare (kombi dessutom, det är ett måste!) saab i la familja! ♥ Känns kanoners :) 
 
Min första egna bil dessutom. Hjälp vad vuxet det känns helt plötsligt! Men det känns så bra att jobba ihop pengar för att sen kunna köpa vettiga saker. Att inte leva på någon annan, att stå på helt egna ben, ansvara för saker själv. Det har alltid varit viktigt för mig!
Fast visst var det jävligt gött när man var 12 å hade häst och mamma & pappa betalade allt. Men det är andra tider nu. Vuxna tider!