Moa Josefin Toresson

~ TORSDAG ~
Jo men hej! 
Det var den torsdagen det kan man säga. Jag har enligt plan pysslat med lådorna hela dagen. Det gick fint tills betsen tog slut, haha. Men jag gasade fram&tillbaka till stan och införskaffade mera. Så nu är lådorna nog klara faktiskt! Jävulskt mycket mer jobb med dom än jag trodde med rengöring, slipning, sågning osvosv (men så är det med typ allt jag tar mig för) Men det är så om det ska bli riktigt bra och man är petig.. Kanonroligt i vilket fall! Jag måste nog ha en "målar-verkstad" i blivande huset. ;) 
Ikväll så tänkte jag slappa lite nurå och sen kika på svartsjön kl 21. Himla bra serie det om ni inte kollat på den än så tycker jag att ni ska göra det! :) 
På återseende! 
 
 
~ Onsdag ~
Woopilop! Idag är jag mitt vanliga glada jag igen och det är så skönt för jag hatar verkligen att vara grinig & sur. 
Dagen idag har gått i rasande fart, som alla andra dagar. Personalmöte på jobbet, lite julshopping, tacomiddag & sen gjorde jag nästan klar årets adventstake innan bonde söker fru började. 
Staken blev kanonfin och jag längtar verkligen tills jag får pynta mera, så himla mysigt är det! 
Nu är jag ledig tills på lördag och dessa dagar tänkte jag nog tillbringa med att betsa klart dom där förbannade potatislådorna och få upp dom. Efter dom är klar så tänkte jag måla om tvrumsbordet som nu är svart och tråkigt. Dock vill vi inte köpa nytt för detta bord är perfekt på alla andra sätt, men det är just färgen som ställer till det och inte passar in. Så det tänkte jag ta mig ann! Vitt ska det såklart bli då, det blir ju allt jag målar kan man säga och det är en del ;) 
Det här med svart i hemmet har inte jag riktigt fastnat för, och inte heller det här med att ha allt helt vitt för då blir det lätt en väldigt kall och stel känsla tycker jag. Men att bryta upp med lite annat så blir det kanoners. 
Fasen vad jag längtar tills vi äger vårat eget hem och kan göra precis vad vi känner för.. Det kommer bli riktigt drömmigt. Dyrt och drömmigt. Haha! 
 
 
***
Tisdagkväll och även fast jag inte gjort så överdrivet mycket idag så är jag riktigt trött. Jag blir mest bara grinigare och tröttare när jag går hemma en hel dag och skrotar utan att göra något riktigt vettigt. Men på lediga dagar är det lätt hänt att man gör just det, och då är det faktiskt rätt ofta som jag blir deppig och sur istället för glad och utvilad. Jag kanske vilar mig när jag jobbar och har saker att göra? Äsch. Det är jättekonstigt i vilket fall. 
 
Idag har jag i alla fall börjat göra lite jul/vinterfint ute på framsidan. Islyktorna som jag gjorde blev kanonbra. Sen dunkade vi upp en ljusslinga också. Mera kommer! Hehe.. Men lite i taget kanske. Tills det säger pang och sen är det jul överallt.. Haha. 
 
Helgen i Sundsvall blev fin och alla blev firade. Vi var ut och käkade det godaste köttet jag någonsin ätit typ bland annat. Och sen avslöjades ju pappas födelsedagspresent som är att hela familjen ska fara upp nästa år till nordnorge och kolla på späckhuggare. Det är ju som ni kanske redan vet en dröm som jag har haft hela livet så jag vet inte om jag kanske längtar lite mer än pappa tillomed. Nu gäller det att spara pengar bara. Men det är en hel jobbsommar kvar till dess också och då tjänar man ju en hel del ;) 
 
Jaja.. Nu ska jag nog göra mig klar för sömn och krypa ner i sängen och kika på nån serie tills jag somnar. Det lär inte dröja länge :) 
 
Förövrigt så fortsätter husjakten. Vi är på lite visningar osv men än så länge har vi inte hittat vårat drömhem. Det kommer! Vi var nära på att buda på ett hus nyss, men längst där inne visste vi att det inte var rätt så vi avstog. Men som sagt, jakten fortsätter :)