Moa Josefin Toresson

Toodeloooo
Jahooopp! Det var den helgen det. Eller nu är det ju söndagkväll kvar men den brukar ju inte bjuppa på så mycket kanske. Mys i soffan med min kärlek, meeeen det är bannemig inte illa ska ni veta! 
Min helg har varit såå bra. Jag har jobbat men på jobbet har vi bara myst på, varit på bio, osv. Alltså hur kan man ens sitta på bio och tjäna päning?? Ja, jag gjorde det iaf! Jag tycker det är lyx och jag känner mig sååå lyckligt lottad fortfarande med detta jobbet.
Igår var vi ju ut och åt, Jag Vic & Elin. Vi var på  tre rum och det var sååå himla gott, oxfilétoasten där kan jag verkligen rekomendera! 
Sen var vi på bio och såg Bridget Jones baby, Alltså haha så jävla bra film!! Jag vill se den igen redan! 
Jaaaja, vi fortsatte våran tjejkväll här hemma sen med sleepover. Pehran var ju i Rissna så vi passade på ;) 
 
Nä nu ska jga dra på mig mysbrallor, lägga mig i soffan och inte röra mig därifrån på heeela kvällen. Tackarrrr för det! 
 
Mycket på en gång
Jo men tjenare från en 24taggare nurå! Hur fasen det gick till har jag inte en aning om fortfarande. Att jag faktiskt har levt i 24 år, det är sjukt länge ändå!
Sen sist så har jag ju först & främst haft en heeeeelt fantastisk födelsedag. Jag blev så uppvaktad, fick så mycket fint, blev omhändertagen och firad från tidigmorgon med frukost och paket på sängen av Pehran och sen gick väl dom sista gästerna vid 23 ungefär och mitt i allt kom ett fint blombud från Sundsval. Waaah, att fylla år är ju underbart när man har så underbara människor runt sig överallt.  Tack för det allihop! Alla fina vänner och våra famlijer på alla håll♥
Sen vet jag inte riktigt om det hänt så mycket mer, joooo igår fick jag en riktigt roligt samtal! Ett samtal från en person på travet, så nu ser ni mig förhoppningsvis på stallbacken där igen då & då! Hur roligt?! 
Allt löser sig bara man ger det tid och utrymme, så är det. Jag har ju inte vetat vart jag ska vända mig nu för att få kontakt och att få hålla på med hästar. Jag for av en häst rätt illa och efter det backade jag tillbaka & avvaktade lite till. Vips så ringer telefonen och några timmar senare står jag med en hästmule på axeln som blåser varm hästluft på mig. Såhär är det hela tiden tycker jag, det löser sig. Man behöver inte alltid agera starkt på en gång, backa tillbaka lite, invänta lösningen som garanterat kommer att komma. Jah vet inte om det är för att jag är en sån jobbigt positiv människa som ser allt såhär, men uppenbarligen fungerar det ju. Ge inte upp hoppet någonsin, tillslut kommer lösningen! 
Annars har ju vi varit i Stockholm på öl & wiskey-festival också. Gött och trevligt minst sagt! 
 
Om 6 (!!) dagar så fortsätter vi vårat flängande och planet till Rhodos & Grekland lyfter! Jag har börjat få resfeber på riktigt och just nu känns det inte ens roligt. Men sen vet jag ju att såfort vi kommer iväg och man får ta den första semesterdrinken så kommer allting bli så himla trevligt och roligt! Att få resa ifrån denna kyla och trista väder känns så himla underbart faktiskt. Bannemig vad vi ska ha det trevligt och njuuuuuta av en välförtjänt semester! 
 
Idag är det fredag och jag har varit ledig för att invänta jobbhelgen. Men jag har varit till stan för lite ärenden med Victoria och sen när jag kom hem så städade jag iordning våra 88kvadrat här hemma. Så nu är jag och läggan redo för fredagsmys, bara en sambo som saknas alltså :) Imorgon efter jobbet blir det brudkväll med middad ute på nå fint ställe & sen bio. Allt detta i sällskap med bästaste Vic & Elin, fint som snus!
 
Som avslutning så kan jag avslöja lite att jag och P funderar lite över, för oss, stora beslut här hemma. Woop, så himla spännande och roligt! Vi får se vad som händer framöver helt enkelt :)
 
Yaaaao, det var det för nu, vi hörs dåååråå!  
 
 
 
*
Hello!
Sitter på jobbet denna måndagförmiddag meen egentligen borde jag vara hemma och baka. Haha! Imorgon fyller jag år & då bjuds det såklart på fika hemma hos oss, vi har ju rätt storfamilj om man slår ihop alla så det är mycket fika/mat som ska fixas ☺ Men så roligt när alla träffas, så det är baaara roligt! 
Jaja.Nu ska jag jobba på här, så hörs vi!