Moa Josefin Toresson

Bakslag
Som dom flesta listat ut redan så var vi iväg och kollade på valpar i helgen! Vi var faktiskt ända ner till Ludvika, så vi passade på att göra en mikro-semester med att sova på hotell och bara rå om varandra också. Så mysigt har vi haft det! Det är ju något speciellt att packa in sig i bilen och bara fara iväg. :) 
Vi kollade på en blandras faktiskt. Dock så kändes inte alls uppfödaren bra och rätt för oss så efter att vi funderat fram & tillbaka, så kom vi fram till att avstå. Vi vill hitta en uppfödare (som hon vi har kontakt med här i jämtland som föder upp welsh) som känns riktigt bra och som man känner att man kan lita på till 100%. Det är så himla lätt hänt att man faller för valparna som det är, och det höll vi nästan på att göra. Men man måste verkligen tänka sig för, lyssna på magkänslan och vara lite hård mot sig själv. Tanken på att få hem en valp om 2 veckor var slående och så så såååå himla lockande. Men nej, att köpa hund från en människa man känner att man inte litar på alls går inte alls för oss. Så vi fortsätter att leta och kolla helt enkelt! Och jag är faktiskt stolt över att vi verkligen fattade rätt beslut trots "besväret" vi lagt ner för att verkligen åka ner och kolla och hälsa på. Men det blev faktiskt en väldigt fin helg med massa tid för varandra så vi helnöjda i alla fall, trots att det inte blev någon valp denna gången :) Vi hann ju faktiskt med att gå på Ikea idag och spendera lite pengar så bara det var ju en himla bonus ;) 
 
Imorgon är det en ny vecka med jobb och annat roligt som väntar. Nuuu ska vi lägga oss, såå himla trötta efter en massa bilkörning båda två! Sov gott! :) 
 
 
Hemliga uppdrag
Ååh vilken himla fin ledig fredag! 
Jag vaknade kl 08, och sen började jag storstäda lägenheten eftersom det kändes som det var hundhår ööööveraaaallt. Efter mycket pyssel och städning käkade och frulle och sen plockade jag upp Vic för att fara in till stan för att hämta ut våra julklappar från komunen och sen for vi och spanade in Lager 157. Vilket var livsfarligt, haha! Vi båda shoppade loss och kom ut med ruskigt fina kläder till kanonpriser! Lagomt nöjda, haha! 
När jag kom hem tog jag med mig städutrustning till bilen och städade den som aldrig förr. Det behövdes verkligen! Men nu är den riktigt fin inför våran roadtrip i helgen :) Vi ska ner till dalarna på hemligt uppdrag och så tar vi en natt på hotell & sen tänkte vi kanske stanna på Ikea i Borlänge, men vi får väl se vad vi tar oss för. Det ska bli riktigt mysigt iaf♥
Iaf så kom mamma och pappa förbi en sväng förut också, mycket trevligt! Sen har vi tillbringat kvällen med att käka en bit kött till middag och sen slöar vi bara ikväll, precis som fredagkvällar ska se ut med andra ord. 
 
Jajaaaa. Nu ska jag väl kanske göra något vettigt som att rensa garderoben, eller så klämmer vi på en film istället. Vi får väl se hur det blir.. ;) 
 
På återseende! 
Jo men slänger in en bild från när jag var ljushårig och med målarfärg på tröjan. Så kan det gå! (Och jag orkar inte slänga upp nån bild som inte finns på datorn... Hehe.
 
I klorna
Jahopp. Man ska inte vara så kaxig fick jag ännu en gång klart för mig här i livet! (något jag förmodligen aldrig kommer att lära mig, haha) Jag har varit lite mallig över att jag inte blivit sjuk nu när dom flesta åkt på en släng av förkylning. Nuuu är även jag i förkylningens klor och blev tillomed hemskickad från jobbet idag.. Jag var inte alls pigg och tussig så mina underbara kollegor gav order att nu åker du hem och vilar! Så då gjorde jag det :) Så det blev en helt ledig helg faktiskt! Och nu är jag ledig fram till torsdag faktiskt, så det är ju kanonskönt! Nästa helg är jag också helt ledig men då ska vi lämna jämtland och fara på hemligt uppdrag dårå! Heheee. 
 
Nu ligger jag i soffan som en död sill efter en god middag. Torskrygg med broccoli med vitlökssmör på, mumma! Viktnedgången och min sockerfrihet går som på räls förövritgt och jag tycker det är mer roligt än jobbigt nu eftersom det bli såna roliga resultat! Imorgon har jag varit sockerfri i 50 dagar! Det trodde jag väl aldrig, men nu vet jag inte riktigt vad som skulle få mig att käka socker igen. Då hamnar jag liksom på noll, så jag siktar på 100dagar men det är inget krav utan detta gör jag mest för att det är kul att utmana sig själv och ha lite roligt åt att folk blir så störda på att man tackar nej till fikabröd osv ;) Det är ju som lite småroligt att retas också måste jag erkänna! 
 
Jaja. Nu ska jag fortsätta läsa upp recept för Pehr som bakar till sin födelsedag imorgon! Världen bästaste fyller alltså 25 barre imorgon! Tjoho! Det ska firas med en jävla massa paket som jag har fixat under lång tid. Denna gång är jag så stört nöjd med mina paket till honom. :) 
(Kan tillägga att jga inte ens är deppig över att jag inte får smaka det han bakar, just nu väljer jag hellre hälsa och resultat! Det kan denna kropp behöva! :))