Moa Josefin Toresson

Bakslag
Som dom flesta listat ut redan så var vi iväg och kollade på valpar i helgen! Vi var faktiskt ända ner till Ludvika, så vi passade på att göra en mikro-semester med att sova på hotell och bara rå om varandra också. Så mysigt har vi haft det! Det är ju något speciellt att packa in sig i bilen och bara fara iväg. :) 
Vi kollade på en blandras faktiskt. Dock så kändes inte alls uppfödaren bra och rätt för oss så efter att vi funderat fram & tillbaka, så kom vi fram till att avstå. Vi vill hitta en uppfödare (som hon vi har kontakt med här i jämtland som föder upp welsh) som känns riktigt bra och som man känner att man kan lita på till 100%. Det är så himla lätt hänt att man faller för valparna som det är, och det höll vi nästan på att göra. Men man måste verkligen tänka sig för, lyssna på magkänslan och vara lite hård mot sig själv. Tanken på att få hem en valp om 2 veckor var slående och så så såååå himla lockande. Men nej, att köpa hund från en människa man känner att man inte litar på alls går inte alls för oss. Så vi fortsätter att leta och kolla helt enkelt! Och jag är faktiskt stolt över att vi verkligen fattade rätt beslut trots "besväret" vi lagt ner för att verkligen åka ner och kolla och hälsa på. Men det blev faktiskt en väldigt fin helg med massa tid för varandra så vi helnöjda i alla fall, trots att det inte blev någon valp denna gången :) Vi hann ju faktiskt med att gå på Ikea idag och spendera lite pengar så bara det var ju en himla bonus ;) 
 
Imorgon är det en ny vecka med jobb och annat roligt som väntar. Nuuu ska vi lägga oss, såå himla trötta efter en massa bilkörning båda två! Sov gott! :)