Moa Josefin Toresson

Monyay!
Hej Monyay! ;) 
För mig är inte måndagar så laddat. Men jag antar att det är för att jag inte har jobbångest och för att jag ofta är ledig på måndagar faktiskt. Så yay på det! 
Imorse skjutsade jag P till flyget för en kursvecka i Göteborg igen, sista veckan för detta året. Skönt! 
Sen jag kom hem så kändes det så stökigt och smutsigt här hemma så jag har städat några timmar nu och aaah, denna känslan är ju oslagbar alltså. Sen vi flyttade hit så har jag blivit lite manisk men det är för att jag trivs så bra och tycker vi har det så mysigt och då vill jag ha det så jämt. Utan disk & klet på diskbänken och saker hullerombuller. Så nu är min städmaniska sida tillfredställd och glaaad! 
Kl 15 så börjar jag jobba och kliver av imorgon kl 18 :) Så jag kommer då komma hem till en kliniskt städat hem. Mmmh på det! Annars å jobbar jag 70h denna veckan. Så det är bara att kavla upp ärmarna & kötta på! 
 
Igår var vi först på jämthalka med Macklan och testade på lite halkbana. Riktigt skoj och nästa gång vill jag också hinna köra lite ;) Sen for vi vidare mot en hund-dejt hemma hos våran uppfödare. Pehr fick träffa Welsharna och ja, jag tror han blev lika charmad som jag. Det var dessutom riktigt grett att få se dom i hemmamiljö. Vi hade ju dock fått nys om valpar som var lev klara om bara några veckor. Men efter att ha gått igenom lite stam och sisådär men hon som kan så väljer vi att avstå. Jag är så himla kräsen och tänker inte nöja mig med vad som helst. Då väntar jag hellre lite längre faktiskt! 
 
Jaja, nu ska jag göra någon lunch :) Ses!