Moa Josefin Toresson

*
Hello!
Här har ni en som har blivit en lat jäkel. Jag har varit ledig alldeles för mycket på senaste tiden och nu har tillomed jag lite måndagsångest, haha, Övertygad att det försvinner så fort jag kommer till jobbet men man faller lätt in i det lata träsket alltså, det går riktigt fort. Jag har faktiskt varit ledig två helger i rad nu, riktigt kul att vara ledig samtidigt som Pehr måste jag säga! Denna helgen blev riktigt bra. I fredags var vi ute och bowlade med Issa, Pecka, Victoria, Pär & Macklan. Ett helt gäng alltså. Och sen for vi vidare hem hit och drack vidare och en del av oss satt och pratade om allt möjligt till klockan 04:30.. Haha. Man var lagomt slut på lördagen alltså, så den tillbingades i soffan med Super mario och lite slummer då och då. Igår söndag var vi hemma hos Mamma och Pappa hela dagen och hjälpte dom med lite datorgrejs och umgicks, fick gomat (mammas mat är den bästa) och hann prata massor, samlar alltid energi när jag är hos dom. Världens bästa mamma & pappa♥ 
Nu är det måndag igen och jag jobbar över en vecka i streck nu, alltså över hela päsken också. Men det bryr jag mig inte så mycket om, jag är inte så mycket för påsken, den har aldrig betytt lika mycket som ex julen :) 
 
Idag är det förövrigt prick 100 dagar utan godis/kakor osv! Wiho! Jag fixade det! Känns kanon och jag har fått en helt ny syn på socker i övrigt. En riktig insikt :) 
 
Nää, det får vara nog för nu. Nu ska jag göra mig lite lax och sen börja förbereda mig för att brumma in till stan och jobba ikväll :) 
Vi hörs! 
♥♥♥
 
#1 - Anonym

Mycket socker i alkohol :P

Svar: Beror helt på vad för alkohol man dricker! :P :P :P :P
Moa Josefin Toresson