Moa Josefin Toresson

Sommaren -17
Hoppsan hörrni! Man kan säga att denna sommar har det varit fullt ös så jag har inte ens tänkt tanken på att uppdatera här, lite tråkigt men jag får sammanfatta sommaren som snart är över helt enkelt! 
Denna sommar har vädermässigt varit kass, men lite väder stoppar ju inte en annan! Jag har verkligen haft en fantastiskt sommar! Har haft en riktigt fint schema på jobbet så jag har hunnit med en hel del mer än att bara jobba, tackolov. Temat för denna sommar har varit "I naturen med nära & kära" haha. Jag blir bara mer och mer biten av det här med att fjällvandra och göra turer på olika ställen. 
Jag, Pehr, Macklan & Victoria gjorde ju våran fjällvandring sista helgen i juni och om den blev fantastisk!? På alla vis! Vi hade strålande sol, fint fiske, underbart sällskap, osvosv. Det är verkligen en av alla höjdpunkter denna sommar. Sen efter några veckor for jag och Pehr iväg på husvagnssemester baaara han och jag♥ Vilket var så otroligt roligt! Vi hann med en hel del, som att möta upp syrran och hennes familj på leksand sommarland, vi for till falun och gick i koppargruvan, vi testade på glasblåsning i Uppsala, vi gjorde exit games i stockholm och hann med en massa mysiga campingar i vårat avlånga land såklart. Att bara sätta sig i bilen med sin käraste och se vart man hamnar är verkligen roligt och något vi vill göra varje år! Fördel där att man tycker om att köra bil ;) 
En fjälltur med delar av familjen har också blivit av. Vi vandrade upp till en stuga släkten har och var där över en dag - solsken då också och åskan som bara gick runt oss. Där snackar vi flyt med väder! 
Stråket med vänner har också hunnits med och efter en kväll där var jag nöjd sen, haha! 
I helgen som var blev jag kidnappad av min syster för att få min 25års-present. Hon drog med mig på turridning på Haflingers i Kall, krok. Underbart! Att äntligen få dundra fram i galopp i skogen fick mig nästan till tårar för jag kände verkligen hur mycket jag saknar det. Ingen rädsla alls kände jag heller och eftersom jag inte ridit sen olyckan så skulle jag nog säga att jag fortfarande har kvar den där tuffingen i mig ;) Den hjälper till många gånger! 
Efter ridningen så tog vi in på ett jättemysigt hotell i Åre och bastade och käkade trerätters och hade verkligen kvalitetstid! Verkligen välbehövligt, det är inte ofta vi får vara ensamma och surra, jag och syster. Dagen efter så vandrade vi upp på åreskutanstopp och avnjöt en god fika och utsikt i världsklass. Tills dimman kom och man såg mest ingenting ;) 
 
MEN, nu till det allra bästa på hela sommaren - Vi har hittat våran valp! Det blev ingen Welsh för oss som ni vet, men istället så hittade vi rasen Australian shepherd och dessutom en uppfödare som vi tycker känns riktigt bra. Tajmat och klart, dom hade precis fått valpar och en hane i kullen tillsammans med åtta tikar. Vi var där och hälsade på för några veckor sen för att träffa föräldrarna till kullen och kände direkt att detta är SÅ rätt. Så vi tingade hanen och har verkligen väntat med spänning på att dom ska bli 5 veckor så vi kunde hälsa på honom. Idag kunde vi äntligen åka dit och få träffa honom! Och om det sa klick? Svar Ja! Han var först fram av alla och klättrade upp i famnen och där var han, han vi verkligen har letat efter! ♥ Så nu är min längtan efter honom så stor och jag hoppas verkligen att dessa sista veckor går i rekordfart. Det känns så rätt nu att det inte blev en welsh utan att detta var meningen hela tiden. Lilleman♥