Moa Josefin Toresson

Ledig helg
Efter att ha jobbat 5 helger i rad så var det oootroligt härligt att få checka ut torsdagmorgon kl 10 efter en jobbnatt. Desstuom ställde en kollega upp så jag fick 3 dagars ledigt i ett svep. Mmmmmh, det var länge sen! Och OM jag har haft en underbar helg!? Bästa helgen på, ja hela detta året i alla fall. Fredagen låg jag tyvärr hemma med sån jävla mensvärk hela dagen, men att bara kunna låta mig själv ligga där så länge jag ville, jag tror att jag behövde den vilodagen. Efter det blev det tacos hemma tillsammans med sambon resten av kvällen. Lördagen spenderades först några timmar inne på XXL med Pehr & Macklan för att hitta lite vandringsutrustning. Vi hittade det vi skulle för dagen tillslut och jag kom ut med ett par vandringskängor & ett par lundhags braxor. Lördagkväll så satt vi hemma hos oss med Vic & Macklan och jag och vic tog tillfället i akt att dricka lite vin när vi äntligen var lediga tillsammans. En riktigt mysig kväll med massvis med skratt! (och lite ilska när det går åt skogen i kortspel....haha) Söndagen blev den bästa dagen! Vi tog oss äntligen iväg på en dagstur upp på sällsjöfjället. Trots att vi alla fyra höll på att gå under när vi skulle ta oss upp för det där förbannade fjället! Haha! Så himla brant upp och blött, halt och stenigt. Men såå värt det så fort vi kom upp över det värsta och man fick börja se utsikten. Väl uppe så knallade vi runt där uppe, gluttade på utsikten, tog kort, trampade runt i snön som låg kvar och bara njöt av utsikten och naturen. Sen letade vi upp ett bra ställe för fika. Mackor som skumpat runt i en ryggsäck & som får avnjutas ute slår verkligen det allra mesta! Neröver gick det i en jäkla fart såklart och vi sprang på några renar som inte hade räknat med att 4 vandrare skulle dyka upp så plötsligt. Fina djur! 
När vi kommit hem blev det sibylla käk i soffan och sen dök även Viktor & Emelie och deras parvel upp så vi tillbringade söndagkvällen runt köksbordet med kortspel. Såå trevligt och bästa sättet att avrunda en så fin helg på! 
Idag börjar jag jobba kl 15, har natten och sen fortsätter jag jobba till kl 18 imorgon. Annars utöver det har jag bara ett pass till denna veckan och sen kommer en ledig helg till! Jippi! Måste dock ut och fortsättta gå in mina kängor i elljuspåret innan vi ska iväg på våran riktiga fjälltur. Då tar vi med oss tälten och tillbringar hela helgen på fjället. Längtar, hoppas på finväder första, andra och tredje juli! :)