Moa Josefin Toresson

Valptid
Wow. Jag säger då det! 
Livet med valp är så mycket mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig på alla vis. SÅ jobbigt och SÅ himla roligt & givande! 
Nu har vi haft Spajk här hemma i 3 veckor, och nu har vi verkligen kommit in i lunket, nätterna börjar bli bättre & bättre, och vi vet vad som funkar och inte. 
Men OM vi är kära i honom? Jisses det räcker inte till, jag och Pehr säger till varandra fleera gånger per dag att detta ÄR den absolut bästa hunden i hela världen, haha vi är helt övertygade, såklart ;). Men för oss så är han perfektion på alla vis. Hela hans personlighet matchar oss så bra och just nu ser han ut att bli den hunden som vi alltid drömt om. Ja ni märker ju.. Vi är heeelt förälskade i honom! 
Det är SÅ roligt att få vara den som presenterar världen för en liten valp. Nu får vi forma honom, ge honom upplevelser och erfarenheter som mynnar ut i positiva egenskaper & erfarenheter. Något jag tycker är fantastiskt roligt är att ta honom till nya platser och sen sätta sig ner med honom och bara kika på omgivningen, lugnt & stilla. Att få upptäcka världen igenom en liten valp som inte har sett något av människornas konstiga värld tidigare, så himla roligt. 
Nu ska vi ut på en liten promenix i närområdet här, vi hörs snart igen!